سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

نکات آشپزی


برای دادن طعم و مزه پرتقال به خامه مورد استفاده در شیرینی، یک حبه قند را روی پوست پرتقال مالیده و سپس آن را داخل خامه حل کنید. اگر یک قاشق سوپخوری، شیر به خامه اضافه کنید، بعد از زدن خامه، حجم آب بیشتر می‌شود (یک قاشق سوپخوری شیر برای ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه). برای مخلوط کردن کره و شکر، ابتدا کره را به تنهائی نرم و مخلوط کنید و سپس شکر را بیفزائید. اگر دیواره‌های ظرف را با لیموئی بریده شده، مالش بدهید و سپس سفیده تخم‌مرغ را در آن بریزید، حجم آن افزایش بیشتری خواهد داشت و سفت‌تر خواهد ماند.
اگر از توت‌فرنگی در دسر یا کیکی استفاده می‌نمائید، در آبکش، زیر آب بگیرید سپس خشک کنید و بعد از آن سرهای آن را جدا کنید. در غیر این صورت ممکن است بسیار نرم شود.
میوه‌های نرمی مانند توت‌فرنگی را مشکل می‌توان منجمد کرد یعنی معمولاً قابل انجماد نیستند مگر اینکه به‌صورت پوره درآورده و شیرین کنید و کمی آبلیمو به آن بزنید تا رنگش تغییر نکند. برای تازه کردن نان کهنه، آن را در فویل بپیچید و در فر تا درجه‌ای گرم شد و مدت چند دقیقه قرار دهید تا در داخل فویل گرم شود.