پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
ته چین اسفناج با مرغ
برنج :  ۱۰۰۰ گرم
اسفناج :  ۲۵۰۰ گرم
گوشت مرغ :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
گوجه برقانی :  ۳۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب :  ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ :  ۲ عدد
پیاز داغ عسلی :  ۳ قاشق سوپخوری
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک :   قدری
ساقههای اسفناج را جدا میکنیم بهدقت میشوئیم و درشت خرد میکنیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک و کمی بکین پودر میگذاریم چند جوش بزند و کمی بپزد. بعد اسفناج را در صافی میریزیم و کمی فشار میدهیم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط میکنیم و آن را از سر آتش بر میداریم مرغ را جداگانه میپزیم بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد برنج را خیس کرده آبکش میکنیم آلو یا گوجه برقانی را نیز قبلاً در کمی آب خیس میکنیم زرده تخم مرغ را با ماست و کمی زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط مینمائیم و ته دیگ یا یک ظرف نسوز میریزیم نصف از اسفناج را رو این مایه میریزیم با پشت قاشق آن را صاف میکنیم کمی برنج میریزیم بعد قطعات مرغ را که استخوان آن را گرفتهایم یا کوفته ریزه روی آن میچنیم، گوجه یا آلو یا گرد غوره را روی گوشت مرغ میپاشیم بقیه اسفناج را روی آن میریزیم و با بقیه برنج روی اسفناج را میپوشانیم روی برنج را با دست صاف میکنیم آب گوشت مرغ را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمی زعفران حل شده در آبجوش مخلوط میکنیم و روی سطح برنج میدهیم در آن را میگذاریم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم. در صورتیکه روی آتش آماده شود باید روی دیگ کمی آتش بریزیم و در صورتیکه در فر آماده گردد نیمساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یکساعت با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم ته چین در فر بماند.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
اسفناج :  ۲۵۰۰ گرم
گوشت مرغ :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
گوجه برقانی :  ۳۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب :  ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ :  ۲ عدد
پیاز داغ عسلی :  ۳ قاشق سوپخوری
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک :   قدری
ساقههای اسفناج را جدا میکنیم بهدقت میشوئیم و درشت خرد میکنیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک و کمی بکین پودر میگذاریم چند جوش بزند و کمی بپزد. بعد اسفناج را در صافی میریزیم و کمی فشار میدهیم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط میکنیم و آن را از سر آتش بر میداریم مرغ را جداگانه میپزیم بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد برنج را خیس کرده آبکش میکنیم آلو یا گوجه برقانی را نیز قبلاً در کمی آب خیس میکنیم زرده تخم مرغ را با ماست و کمی زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط مینمائیم و ته دیگ یا یک ظرف نسوز میریزیم نصف از اسفناج را رو این مایه میریزیم با پشت قاشق آن را صاف میکنیم کمی برنج میریزیم بعد قطعات مرغ را که استخوان آن را گرفتهایم یا کوفته ریزه روی آن میچنیم، گوجه یا آلو یا گرد غوره را روی گوشت مرغ میپاشیم بقیه اسفناج را روی آن میریزیم و با بقیه برنج روی اسفناج را میپوشانیم روی برنج را با دست صاف میکنیم آب گوشت مرغ را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمی زعفران حل شده در آبجوش مخلوط میکنیم و روی سطح برنج میدهیم در آن را میگذاریم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم. در صورتیکه روی آتش آماده شود باید روی دیگ کمی آتش بریزیم و در صورتیکه در فر آماده گردد نیمساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یکساعت با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم ته چین در فر بماند.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا اسرائیل روز معلم دولت مجلس شورای اسلامی معلمان رهبر انقلاب بابک زنجانی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم
آتش سوزی تهران زلزله معلم پلیس قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران روز کارگر تورم
فیلم سینمایی تلویزیون سریال سینما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس فیلم رسانه ملی تئاتر
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه همراه اول اپل عیسی زارع پور اینستاگرام تبلیغات گوگل وزیر ارتباطات ناسا پهپاد
سرطان کارگر فشار خون کبد چرب دیابت بیماری قلبی ویتامین کاهش وزن قهوه