یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


بهداشت و ایمنی مواد غذایی


بهداشت و ایمنی مواد غذایی
نویسنده : محمودی - سوسنمعانی - سعیدهجدیکار - محمدترابی - پریسا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۲۶
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۷۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۶۰۱/م۳ب۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۴۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۱۱-۰۶-۵

در مجموعه حاضر ضمن شرح مفاهیم بهداشت مواد غذایی, علم تغذیه و عوارض و خطرات ناشی از مصرف غذای آلوده در جهان, شرایط و راه‌های انتقال آلودگی مواد غذایی, و روش‌های سنتی و صنعتی سالم سازی و نگهداری مواد غذایی بررسی و تحلیل شده, همچنین انواع گروه‌های مواد غذایی معرفی شده است.