پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


مایکوتوکسین‌ها در کشاورزی و مواد غذایی


مایکوتوکسین‌ها در کشاورزی و مواد غذایی
نویسنده : سینها - کوشال‌کیبهاتناگر - دیپاک
مترجم : علوی - احمد
ویراستار : خلدبرین - گلاره
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۱۰
رده دیویی : ۶۱۵.۹۵۹۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۵۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۱۲۴۲/س۸۵س۹
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۱۳۴-۹-۹

در این کتاب مباحثی درباره مایکو توکسین‌ها مطرح شده و طی آن موضوعاتی از قبیل تولید و رویش قارچ‌ها, خواص شیمیایی, ردیابی و بروز آلودگی به مایکوتوکسین در محصولات کشاورزی, اثرات بیولوژیکی و اکولوژی انبارداری تشریح شده است. گفتنی است که مایکوتوکسین برای معرفی متابولیت‌های ثانویه‌ی قارچ‌ها به کار می‌رود که به صورت آلاینده‌های طبیعی محصولات کشاورزی بروز نموده و در پی ورود به بدن انسان و جانوران از مسیر طبیعی جذب غذا ایجاد تو کسیسته می‌نمایند.