سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

خورش قارچ


خورش قارچ
● مواد لازم:
▪ روغن مایع: ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد
▪ پودر کاری: یک قاش چایخوری
▪ رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب: ۵۰۰ میلی‌لیتر
▪ قارچ: ۷۵۰ گرم
▪ آب‌لیموی ترش: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک: نصف قاشق چایخوری
▪ زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ فلفل: یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت ‌دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه‌ای را به قطعات متوسط برش داده، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
رب گوجه‌فرنگی، پودر کاری و خردل را اضافه کنید. آب را اضافه کنید. قارچ‌ها را ۴ قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب لیموترش و نمک به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
قارچ‌ها را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و ۱۵ دقیقه تفت دهید. زرده‌های تخم‌مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنید. ظرف را از روی شعله برداشته، زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را چشیده و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. اجازه بدهید خورش ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید