سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
خورش گوجه سبز
اصلیت این غذا ایرانی و مدت زمان پخت آن تقریباً یك ساعت است. در این خورش هم می توان از گوشت قرمز استفاده كرد و هم از تكه های گوشت مرغ.
● مواد لازم:
▪ مرغ۳۰۰:گرم،
▪ گوجه سبز: ۲۰ عدد،
▪ جعفری خشك: ۸ قاشق غذاخوری،
▪ نعناع: ۳ قاشق غذاخوری،
▪ پیاز: یك عدد متوسط،
▪ آرد گندم: یك قاشق غذاخوری پر،
▪ آب: ۲ لیوان و روغن به میزان كافی.
● شیوه پخت
مقداری روغن را در ظرفی بریزید و پیاز خرد شده را در آن سرخ كنید. سپس مرغ را به همراه نمك و زردچوبه به پیاز بیفزایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم، سرخ شود. (لازم است تكه های مرغ را قبلاً به صورت كوچك خرد كنید) بعد آرد و نعناع و جعفری خشك و آب را اضافه كنید. گوجه سبز را زمانی در قابلمه بریزید كه احساس كنید خورش شما كمی جا افتاده است زیرا گوجه سبز خیلی زود له می شود. حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا رنگ گوجه سبزها كمی تغییر كند. اكنون خورش تان آماده است.
منبع : روزنامه جوان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران مجلس شورای اسلامی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم دولت بودجه حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
سیل هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران فضای مجازی شورای شهر تهران شورای شهر سلامت پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو ایران خودرو سایپا دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مالیات تورم مسکن
تلویزیون سینمای ایران فرانسه سریال رسانه سینما تئاتر فیلم رسانه ملی موسیقی بازیگر سریال پایتخت
ناسا سازمان سنجش
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه عربستان حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی تبلیغات اپل خودرو برقی همراه اول آیفون گوگل روزنامه سامسونگ ایرانسل
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب کاهش وزن مشروبات الکلی دیابت پرستار سلامت روان بارداری دندانپزشکی هندوانه