جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

هولوکاست و مدعیان آزادی در بوته آزمون


هولوکاست و مدعیان آزادی در بوته آزمون
دمکراسی، آزادی و حقوق بشر از پرسروصداترین شعارهای نظام های سیاسی لیبرال دمکراسی غرب در دوران معاصر است. غربی ها برخی از جوامع و به ویژه کشورهای شرقی را به خاطر عدم بهره مندی از آزادی مورد طعنه و تمسخر قرار داده و به وجود دمکراسی و آزادی درکشور هایشان نسبت به دیگران فخر فروشی می کنند. دولتهای مدعی دمکراسی،آزادی و حقوق بشر در غرب، هرگاه بخواهند در امور داخلی دیگر کشورها دخالت کنند، سعی می کنند اول آنها را به نقض حقوق بشر و زیر پاگذاشتن آزادی متهم کرده و سپس تحت عنوان مداخلات بشردوستانه و در راستای دفاع از آزادی و دمکراسی اقدامات خود را توجیه نمایند.مدعیان دمکراسی، آزادی و حقوق بشر در غرب با تکیه بر قدرت رسانه ای طی سالهای اخیر آنچنان سنگ آزادی و دفاع از حقوق بشر را برسینه زدند که درکشورهای جهان سومی، آسیایی و شرقی، از جمله در کشورما ایران، عده ای سراپا شیفته این نوع آزادی، دمکراسی و حقوق بشر شده اند تا جایی که برای رسیدن به چنین مدینه فاضله ای که غرب مدعی است به آن دست یافته، جبهه دمکراسی خواهی و حقوق بشر تشکیل می دهند.
در سالیان بعد از انقلاب اسلامی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، برخی از جریانهای سیاسی به دلیل نبود آن سبک از آزادی و دمکراسی غربی درکشور، سخن از وجود استبداد، دیکتاتوری و خفقان به میان آورده و آزادی، دمکراسی و حقوق بشر از جنس غربی آن را، گم شده ملت ایران معرفی کردند. موقعی که دراین کشور سخن از جامعه مدنی به میان آمد و برای تحقق توسعه سیاسی و انجام اصلاحات، جبهه ای با عنوان اصلاحات شکل گرفت و گروهی به همین دلیل خود را به عنوان اصلاح طلبان معرفی کردند، عده ای از آنان، جوامع پیشرفته و صنعتی غرب را ، نمونه تکامل یافته جامعه مدنی و توسعه یافته و به صورت مدل برای ایجاد تحول در ایران تحت پوشش اصلاحات مورد توجه قرار دادند. حمایت برخی از کشورهای غربی از این بخش از اصلاح طلبان در طول سالیان گذشته به همین دلیل بود. عده ای در این جا به جای حل مشکلات کشور و مردم، کسب آزادی و تحقق دمکراسی را مهمترین اولویت جامعه ایرانی معرفی می کردند و در آن سوی آبها، آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی، با استناد به همین هیاهوی وطنی، اعلام می کردند ما در کنار ملت ایران که برای کسب آزادی مبارزه و تلاش می کند ایستاده ایم!
اما شعار آزادی، دمکراسی و حقوق بشر که غرب آن را به صورت یک بت در آورده و همگان را به تقدیس آن فرا می خواند، در بوته آزمون سختی قرار گرفته و درحال رنگ باختن است. بت آزادی به سبک غرب آنچنان قابل تقدیس شده، که وقتی چندین روزنامه غربی در سال گذشته با درج کاریکاتور به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) اهانت کردند و قلب یک ونیم میلیارد مسلمان را جریحه دار ساختند، برخی از رهبران سیاسی غرب با استناد به اصل آزادی، این اقدام موهن را توجیه کردند.برهمین اساس بود که برخی از پیروان مکتب لیبرال دمکراسی غرب در داخل کشور نیز، قرآن را به استناد اصل آزادی، قابل نقد پنداشته و باطرح پلورالیسم دینی و نظریه قرائت های مختلف و صراط های مستقیم، به مقابله با اسلام ناب محمدی(ص) روی آوردند. تحت عنوان آزادی بیان، فرهنگ شهادت را فرهنگ خشونت خواندند و زیارت عاشورا را تخطئه کرده و سخن گفتن از مرگ و مرده باد را امری مغایر با حقوق بشر تعریف کردند.
مدعیان آزادی در غرب و شاگردان و رهروان آنان در این سوی آبها، اکنون در بوته آزمون افسانه هولوکاست گرفتار آمده اند. اگر دهها جنایت نسبت به حقوق بشر از قبیل زندانهای ابوغریب وگوانتانامو، اشغال سرزمینها، قتل وغارتها، تحت پوشش مبارزه با تروریسم و تلاش برای برقراری صلح وثبات و امنیت جهانی توجیه می شود، مدعیان و طرفداران افراطی اصل آزادی تا سرحد تقدیس، مقابله با همایش بین المللی بررسی علمی و تاریخی هولوکاست در تهران را، براساس چه اصلی و تحت کدامین پوشش می خواهند توجیه نمایند.
هولوکاست، یعنی یک ادعای تاریخی مبنی براینکه ۶ میلیون یهودی در جنگ جهانی دوم توسط نازی ها، در اتاق های گاز و کوره های آدم سوزی به قتل رسیدند. در این راستا، تشکیل دولت جعلی صهیونیستی در سرزمین های اشغالی، اقدامی برای جلوگیری از تکرار ظلمهای مشابه هولوکاست در حق یهودیان تلقی می گردد.در طول سالهای بعد از جنگ دوم تا کنون، در غرب و به ویژه در اروپای مدعی طرفدار آزادی، دمکراسی و حقوق بشر، کسی حق اظهار نظر مخالف در مورد هولوکاست را نداشته و اگر کسانی چنین کرده اند با شدیدترین مجازاتها روبه روشده اند.
برای اولین بار جمهوری اسلامی در تاریخ ۲۰و۲۱ آذرماه در هفته گذشته، اقدام به برپایی همایش بین المللی هولوکاست با هدف بررسی علمی این حادثه تاریخی نمود. رفتار غرب در قبال این همایش، با توجه به ادعایش نسبت به اصل آزادی و حقوق بشر در موارد زیر قابل تامل است.
هم غربی ها و هم غربگراهای ایرانی شیفته آزادی به سبک مغرب زمین، خوب است پاسخ مناسبی داشته با شند.
۱) آمریکا و کشورهای عمده اروپایی نسبت به برپایی یک همایش علمی که براساس اصل آزادی و حقوق بشر، یک حق همگانی و از جمله حق دولت و ملت ایران است، ابراز نگرانی و گلایه کردند، چرا؟
۲) کشورهای غربی با تهدید و رعب آفرینی و در نهایت ممانعت به عمل آوردن از طریق عدم صدور ویزا، جلوی سفر برخی از اندیشمندان و مورخین و صاحب نظران که قصد شرکت درهمایش بین المللی هولوکاست در تهران داشتند، را گرفتند، چرا؟
۳) دولتهای غربی، علیه همایش آنچنان فضایی را شکل دادند که برخی از محققین غربی شرکت کننده در همایش، به دلیل نگرانی از پیامدهای حضور در تهران، از قرائت مقاله های خود، پرهیز کردند، چرا؟
۴) رسانه های غربی که از کاه، کوه می سازند، از انعکاس مطالب علمی، تحقیقی، سوالات و ابهامات که پایه های افسانه هولوکاست را متزلزل می سازد، خودداری کردند، چرا؟
۵) دول غربی اعلام کرده اند، شرکت کنندگان اروپایی شرکت کننده درهمایش بین المللی هولوکاست در تهران، تحت تعقیب و پیگرد قانونی قرار می گیرند، چرا؟
در پایان، تکرار این نکته خالی از فایده نخواهد بود که اگر از نظر طرفداران لیبرال دمکراسی غربی و معتقدین به اصالت آزادی بیان و حقوق بشر، اهانت به پیامبر اعظم(ص) به عنوان شخصیت اول جهان اسلام قابل دفاع است، موارد فوق الاشاره چه نسبتی با اصل آزادی و حقوق بشر دارد؟
صبح صادق
دکتر یدا... جوانی
منبع : سایت بصیرت