یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


شیمی مواد غذایی: قابل استفاده برای دانشجویان صنایع‌غذایی, تغذیه و علوم آزمایشگاهی


شیمی مواد غذایی: قابل استفاده برای دانشجویان صنایع‌غذایی, تغذیه و علوم آزمایشگاهی
نویسنده : دموند - جان
مترجم : قنبرزاده - بابک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۲۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۰۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۸۹۱-۹-X

دومین جلد از((شیمی مواد غذایی)) از فصل پنجم آغاز می‌شود و با فصل یازدهم پایان می‌پذیرد .در این مباحث, انواع ترکیب مواد غذایی, روش‌های تجزیه و آزمایش مواد غذایی و کنترل کیفیت آنها بررسی شده است .عناوین فصل‌ها به این قرار است : مواد معدنی, رنگ‌ها(رنگ دانه‌ها), طعم, بافت, ویتامین‌ها, آنزیم‌ها و افزودنی‌ها . هر فصل شامل تصاویر, جداول, نمودار و فهرست منابع است .


همچنین مشاهده کنید