یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
شیمی مواد غذایی: قابل استفاده برای دانشجویان صنایعغذایی, تغذیه و علوم آزمایشگاهی
نویسنده : دموند - جان
مترجم : قنبرزاده - بابک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۲۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۰۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۸۹۱-۹-X
دومین جلد از((شیمی مواد غذایی)) از فصل پنجم آغاز میشود و با فصل یازدهم پایان میپذیرد .در این مباحث, انواع ترکیب مواد غذایی, روشهای تجزیه و آزمایش مواد غذایی و کنترل کیفیت آنها بررسی شده است .عناوین فصلها به این قرار است : مواد معدنی, رنگها(رنگ دانهها), طعم, بافت, ویتامینها, آنزیمها و افزودنیها . هر فصل شامل تصاویر, جداول, نمودار و فهرست منابع است .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس گشت ارشاد رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
آتش سوزی وزارت بهداشت سلامت تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی پلیس پایتخت
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
جنگ غزه اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری کاهش وزن مالاریا زوال عقل