یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


اصول مهندسی صنایع غذایی


اصول مهندسی صنایع غذایی
کد کتاب : ۱۳۱۰۸۴۹
نویسنده : علی‌اکبر سیف‌کردی,پل سینگ,دنیس هلدمان,سیدعلی مرتضوی,عبدالرضا محمدی‌نافچی,لیلا نوری
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۰۳۰۵
رده دیویی : ۶۶۴
قیمت : ۵۹۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۶۸
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۴
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۳۵-۴۰-۳
موضوع : مواد غذایی - صنعت و تجارت