شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
شکر پلو
● مواد لازم:
▪ ٣ تا و نصفی لیوان برنج
▪ ٢ لیوان شکر (این مقدار تقریبی است، توضیح خواهم داد)
▪ ١ قاشق چای خوری زردچوبه
▪ ١ لیوان و نصفه آب سرد
▪کمی زعفران
▪ ٢ قاشق سوپ خوری نمک درشت
▪ ٢ قاشق سوپ خوری خلال نارنگی
▪ ١ قاشق سوپ خوری شکر
▪ روغن به مقدار کافی
● ظروف و وسایل لازم:
▪ یک قابلمه تقریبا ٢ و یکی ٥ تا ۶ لیتری، آبکش، یک ظرف بزرگ
● طرز تهیه:
توضیح: مقدار شکر را تقریبی نوشتم چون شکر در مناطق مختلف از غلظت متفاوتی برخوردار است بعضی شیرین تر از دیگری است، این موضوع را زمانی که اولین بار شکر پلو در نروژ تهیه کردم متوجه شدم. برای اینکه عیار شکر را بدست بیاورید بهتر است یک بار با شکر کم شکر پلو تهیه کنید و اگر شیرینی آن کم بود برای مرتبه های بعد آنرا تنظیم کنید در هر صورت بهتر است شیرینی آن کمتر باشد تا زیاد شیرین شود.
شکر را با آب مخلوط میکنیم میگذاریم چند جوش بخورد تا شکر خوب آب شود زعفران را به آن میافزایم، آنرا کنار میگذاریم
آب در قابلمه میریزیم و میگذاریم بجوشد وقتی جوشید برنج را که قبلا گذاشتهایم خیس بخورد آبش را خالی میکنیم و برنج را میریزیم داخل آب جوشان یک قاشق چای خوری زردچوبه و دو قاشق سوپخوری نمک درشت را به آن میافزایم و برای مدت چند دقیقه میجوشانیم (مدت جوشاندن برنج بستگی به نوع آن دارد) دقت کنید دانههای برنج له نشوند. وقتی برنج آماده شد آنرا در آبکش میریزیم و آب سرد روی آن میریزیم تا پروسه پختن متوقف شود.
قابلمه را روی آتش متوسط میگذاریم و کف قابلمه را روغن میریزیم و برنج را در آن میریزیم سر برنج را با دمکشک میبندیم حرارت اجاق را کم کنید و برنج را برای مدت ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت دم میکنیم تا بخار در آن جمع شود. حالا برنج را از روی آتش بر میداریم آب کش را در ظرفی قرار میدهیم و برنج را با کفگیر کم کم میریزیم داخل آبکش و مخلوط آب شکر را کم کم روی آن میریزیم تا مخلوط شود بعد از اینکه همه برنج داخل آبکش قرار گرفت قابلمه را دوباره روی آتش میگذاریم شعله را کم میکنیم و برنج را که در داخل آبکش است با کفگیر به داخل قابلمه برمیگردانیم در آخر هم باقی مانده آب شکر را که در ته ظرف جمع شده روی برنج میپاشیم حالا سر قابلمه را دوباره با دمکش میبنیدم و شعله را کم میکنیم و آنرا دم میکنیم. معمولا ٤٥ دقیقه برای این مرحله کافی است.
برای تزئین شکر پلو از خلال نارنگی و پسته استفاده میکنیم. خلال نارنگی باید قبل از استفاده شیرین شود و روش شیرین کردن آن هم جوشاندن خلالها است جوشاندن را باید چند بار تکرار کرد و هر بار آب آنرا عوض کرد بعد از هر بار جوش دادن خلالها مزه کنید تا مطمئن شوید که تلخ نیستند این کار را تا تکمیل کار ادامه دهید بعد خلالها را در آبکش بریزید تا آب آن خوب خارج شود. اگر حوصله شیرین کردن خلال نارنگی را ندارید میتوانید از خلال نارنگی آماده شده استفاده کنید.
کمی روغن را داغ کنید و خلال ها را در آن بریزید و یکی دو چرخ بدهید زیاد نباید سرخ شود در غیر این صورت میسوزد و تلخ میشود یک قاشق شکر روی آن بریزید و هم بزنید تا شکر آب شود حالا آنرا همراه با خلال پسته برای تزئین روی شکر پلو بریزید.
منبع : چنچنه
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس دولت حجاب رئیس جمهور نماز جمعه رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی تهران کنکور شهرداری تهران سیستان و بلوچستان فضای مجازی سازمان سنجش قتل سلامت پلیس زنان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو قیمت خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ارز مسکن ایران خودرو تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت تلویزیون خانواده سینمای ایران سریال ترانه علیدوستی فیلم کتاب مهران مدیری موسیقی سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ اپل فناوری ربات نخبگان همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل