پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اثر ضد سرطانی ترکیبات موجود درادویه
تركیبات موجود درادویهها خاصـیـت ضد سرطانی دارد. نتیجه مـطالـعـه چند تـن از پژوهـشگـران دانـشگـاه عـلـوم پزشكـی شـهیـد بهشتی حـاكـیسـت رژیمـهـای غذایی غنی درادویـه به همراه مصرف میوه و سبزی عاملی محافـظت كننده برای پیشگـیـری از بروز سرطان است. برپایه نتیجه این تحقیق مـواد مـوجـود در برخی انواع ادویهها مانند زیره, زعفـران, دارچین,زنجفیل, زردچوبه و گشنیز به عنوان محافظت كننده های شیمیایی در برابر سرطان موثرند. به گفته این محققان میزان مصرف ادویه هـا در رژیم غذایی روزانه باید بین ۲۰ تـا ۲۵ گرم باشد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا اسرائیل روز معلم دولت مجلس شورای اسلامی معلمان رهبر انقلاب بابک زنجانی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم
آتش سوزی تهران زلزله معلم پلیس قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران روز کارگر تورم
فیلم سینمایی تلویزیون سریال سینما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس فیلم رسانه ملی تئاتر
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه همراه اول اپل عیسی زارع پور اینستاگرام تبلیغات گوگل وزیر ارتباطات ناسا پهپاد
سرطان کارگر فشار خون کبد چرب دیابت بیماری قلبی ویتامین کاهش وزن قهوه