دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


غذا و پروتئین‌ها


غذا و پروتئین‌ها
نویسنده : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۰/۰۸
رده دیویی : ۶۱۲.۰۱۵۷۵
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : تالیف وترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QP۵۵۱/س۲غ۴
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۴-X