جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خود کشون دشمن


خود کشون دشمن
فردا، آخرین جمعه سال ۸۶، انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار می شود. گروه ها و جناح های سیاسی وفادار به نظام و انقلاب با سلایق و دیدگاه های مختلف پس از ماه ها فعالیت و تلاش برای مشخص کردن لیست نهایی نامزدهای خود و بعد از یک هفته تبلیغ علنی و عمومی، فردا در انتظار حضور مردم پای صندوق ها هستند تا با ریخته شدن آراء و اعلام نتایج انتخابات، میزان نفوذ و محبوبیت و قدرت تاثیرگذاری خود را در عرصه جامعه بیازمایند و وزن و جایگاه خود را محک بزنند.
انتخابات، آن هم در نظام دینی و مردم سالار که تقریبا همه چیز آن متکی به آرای ملت است، در هر حوزه و سطحی که برگزار شود، اهمیتی غیرقابل انکار دارد و در این میان انتخابات مجلس شورای اسلامی، از نظر نقش و کارکردی که قوه مقننه برعهده دارد، از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است.
مجلس به عنوان نهاد منحصربه فرد قانونگذاری و مکانی برای دادن رأی اعتماد به دولت و اعضای کابینه و نقشی که در تصویب لوایح و بودجه سالیانه و برنامه های پنج ساله برعهده دارد و همچنین با توجه به کارکرد آن از جنبه نظارت بر کاروبار دستگاه های اجرایی و سوال و استیضاح وزراء، نقشی تعیین کننده در سرنوشت کشور و تحقق آرمان های ملی و انقلابی دارد و در اهمیت آن همان بس که به یاد آوریم، معمار بزرگ انقلاب اسلامی، امام عزیز و سفرکرده ما، در طول حیات پربرکت خویش، به روش ها و شکل های مختلف در تقویت و حمایت آن می کوشیدند و مجلس را در «رأس امور» می دانستند.
بنابراین تلاش برای برگزاری هرچه دقیق تر و سالمتر انتخابات مجلس شورای اسلامی از لحظه ثبت نام نامزدها تا اعلام نتایج قطعی انتخابات و شکل گیری یک مجلس کارآمد، متعهد و امانتدار آراء مردم و پاسدار استقلال و آزادی این سرزمین، وظیفه دینی و ملی همه کسانی است که در این باره مسئولیتی برعهده دارند. در این میان نکته با اهمیت تر، که در همه انتخابات ها چه مجلس شورای اسلامی و چه انتخابات دیگر، مطرح است و نباید درگیرودار رقابت ها و برد و باخت ها از آن غفلت شود، مساله حضور مردم است. نکته ای که رهبری انقلاب طی سال های پس از پیروزی انقلاب و برگزاری حدود سی انتخابات، بیش از هر چیز، همواره بر آن تاکید داشته و از مسئولان و گروه های فعال و رقیب سیاسی و دست اندرکاران رسانه ها و... خواسته اند تا با ایجاد شوق و انگیزه، زمینه حضور هرچه گسترده تر اقشار مختلف مردم را فراهم آورند. و این درست نقطه مقابل تلاش همیشگی دشمنان سربلندی این سرزمین است که به هنگام فرا رسیدن موسم انتخابات در کشور ما سعی می کنند از خارج و در داخل کشور با صرف هزینه های گزاف و راه انداختن تبلیغات منفی، مردم را از شرکت پرشور و فعال در صحنه انتخابات باز دارند.
دشمنان از حضور مردم در همه صحنه هایی که نماد پایبندی آنان به انقلاب ظلم ستیز و استقلال آفرین، و بیزاری از تسلط دشمن است، در هراسند. این صحنه می تواند، صحنه جنگ و دفاع مقدس باشد. راهپیمایی ۲۲بهمن یا حضور در انتخابات مختلف باشد. آنان در تلاش هستند که مردم را نسبت به انقلاب خود که استقلال و آزادی و شرف و عزت را به ارمغان آورده، دلسرد، نومید و بی تفاوت کنند، تا با غیبت و کنارکشیدن مردم از صحنه، بتوانند خر مراد را سوار شده و آن طور که دلشان می خواهد و منافعشان ایجاب می کند، بر سرنوشت این ملک و ملت مسلط شوند و روزهای سیاه وابستگی و تحقیر را زنده کنند. به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب: «دشمن همه جور وارد می شود و تلاش می کند و خودکشون می کند، بلکه بتواند، این ملت را از این حرکت مستقیم و قوی منصرف کند، وقت انتخابات هم که می شود، غالباً قبل از انتخابات یک حرفی می زنند که معنایش این است که در انتخابات شرکت نکنید، کارهایی می کنند، تلاش می کنند، گاهی به وسیله آدم های غافل و فریب خورده... بلکه مردم را از شرکت در این مراسم عظیم باز دارند.»
درباره انتخابات فردا نیز دشمنان بی نقاب و دنباله های داخلی آنان، از هیچ تلاشی برای منصرف ساختن مردم فروگذار نکردند که ذکر شواهد و مصادیق آن خارج از حوصله این مقال است.شاید اغراق نباشد که بگوییم حضور مردم پای صندوق های رأی از لحاظ ضربه ای که بر پیکر دشمنان وارد می کند و تاثیری که در تضمین تداوم انقلاب اسلامی دارد به نوبه خود، بیش از عملکرد چهارساله یک مجلس خدمتگزار و کارآمد است. و این رمز و دلیل اصلی «خودکشون» دشمن است برای عدم حضور پررنگ و با شور و حال مردم پای صندوق های رأی. با این همه آنچه که با توجه به تجربه سی ساله انقلاب اسلامی می توان بدون تردید بر آن تاکید و درباره آن پیش بینی کرد این است که مردم، فردا، باز هم مثل همیشه، نقش و وظیفه خود را به بهترین شکل ایفا می کنند. مردم آگاه و صاحب تشخیص ایران، طی سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی بارها و بارها نشان داده اند که هر جا پای سرنوشت انقلاب که به سرنوشت این سرزمین سربلند گره خورده است، در میان باشد در انجام وظیفه نه تنها کوتاهی نمی کنند، بلکه به مسئولیت خود در زیباترین و صمیمانه ترین و فداکارانه ترین شکل آن عمل می کنند، علی رغم تبلیغات و شبهه افکنی های دشمن، آنان طی این سالها در صحنه های مختلف با خون خود، قدم و فریاد خود و بالاخره با رأی خود، حاضر بوده و حماسه هایی شگرف و به یادماندنی خلق کرده اند. فردا، نیز مردم می آیند.
مردم، با سلیقه های مختلف و گرایش های گوناگون و تصمیم های متفاوتی که درباره رأی خود و نامزدهای مورد نظر دارند، اما مقصد و هدفشان یکی است، پای صندوق های رأی. آنجا که امروز «صحنه جهاد» همان جا برپا شده است. مردم می آیند تا با هر رأی خود شیاطین و دشمنان را «رجم» و تیری بر چشمان آنان فرود آورند و گامی دیگر در راه دفاع از آرمان های خود و خلق حماسه ای تازه بردارند.
فردا، انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی به کوری چشم بدخواهان با حضور همه جانبه و گسترده مردم قهرمان و فهیم ایران با شور و حال خاص خود برگزار خواهد شد. امید که با اعلام نتایج انتخابات شاهد شکل گیری مجلسی باشیم که همانقدر که با عملکرد متعهدانه و مدبرانه خود دل دوستداران و دلسوزان این سرزمین را شاد می کند، امید دشمن را ناامید کند.
به گواهی تاریخ دشمنان این آب و خاک در کنار تلاش های مستقیم و صریح خود همواره سعی داشته اند از طریق مجلس و حضور عناصر غافل و مرعوب، مقاومت مردم را درهم بشکنند و آنان را به تسلیم وادارند. آنان اخیراً هم با صدور قطعنامه ای غیرقانونی، خنثی و بی خاصیت که به سفارش آمریکا از سوی شورای امنیت سازمان ملل صادر شد، این پیام را به ملت ایران دادند که تا زمانی که پای آرمان ها و استقلال خود ایستاده اند، مورد دشمنی و اعمال فشار و کینه توزی قرارخواهد گرفت. بدون تردید برای دشمنان مجلسی مطلوب است که در قضایایی مثل ماجرای هسته ای، به عوض حمایت از دولتمردان و دل و جرأت بخشیدن به آنها، به نظام فشار آورد که تسلیم دشمن شود و دست از پیگیری احقاق حق مسلم ملت بردارد، نه مجلسی که پشتوانه مذاکرات و فعالیت های دولت در عرصه های جهانی و بین المللی باشد تا آنان با دلگرمی این حمایت شجاعانه در مسیر تحقق آرمان ها و حقوق مردم پیش بروند و در برابر باج خواهی ها و زورگویی های قدرت های ستمگر خم به ابرو نیاورند.
همچنین امید است با برگزاری انتخابات فردا، شاهد شکل گرفتن مجلسی باشیم که به قول حضرت امام(ره) شرافت خود را در خدمت به خلق خدا بداند و در میان منتخبان و راه یافتگان به آن، کسانی وجود نداشته باشند که یا خودشان یا کسانی که از آنها حمایت کرده اند، آلوده به چرب و شیرین دنیا باشند و بی خیال مشکلات و نیازهای جامعه و دردها و انتظارات مردم، سنگر مقدس نمایندگی را به دکانی دو نبش برای ارضاء تمنیات دنیوی و تحقق خواسته های حقیر مادی خود تبدیل کنند. مجلسی که نمایندگان آن ساده زیستی و خدمت به مردم و کشور را سرلوحه کار خود قرار دهند و به هیچ قیمتی خود را به معرض فروش نگذارند و آنی از وظیفه مهم و مسئولیت سنگین خود غافل نشوند. آری نمایندگانی آخرت باور و «مدرس وار». همان مدرسی که خطاب به قلدران و صاحبان زر و زور زمانه خود که می خواستند به هر قیمتی او را به سکوت و سازش وادارند می گفت: «فردی چون من که عمامه اش بالش و عبایش روانداز اوست و به لبی نان و پکی قلیان قانع است، هر کجا برود، زندگی برایش میسر و راحت است.»
سیدمحمدسعید مدنی
منبع : روزنامه کیهان