سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۱۵، ویژه نوروز ۱۳۸۷


▪ اردور میگو و لیمو: ص ۲۲
▪ سالاد ماهی با سس انبه: ص ۲۳
▪ کباب نگینی: ص ۲۴
▪ همبرگر پای: ص ۲۵
▪ سبزی‌پلو قالبی: ص ۲۶
▪ کوئیچ یا کاناپ ماهی: ص ۲۷
▪ شیر پلو: ص ۲۸
▪ رشته‌پلو با لوبیا: ص ۲۹
▪ رولت مرغ و اسفناج: ص ۳۰
▪ رنگارنگ: ص ۳۱
▪ ساندویچ سرد مرغ (۱): ص ۳۲
▪ بوقلمون شکم‌پر: ص ۳۴
▪ آش رشته: ص ۳۶
▪ ماهی دانمارکی: ص ۳۸
▪ تارت ژامبون: ص ۳۹
▪ کوکوی ورمیشل: ص ۴۰
▪ پاستا با گردو: ص ۴۱
▪ نکات مهم برای پخت شیرینی‌های عید: ص ۴۲
▪ نان پنجره‌ای: ص ۴۳
▪ شیرینی نارگیل و عسل: ص ۴۴
▪ سوهان کنجدی: ص ۴۵
▪ کیک گردو و بادام: ص ۴۶
▪ کیک هفت‌سین: ص ۴۷
▪ ترافل ایتالیائی: ص ۴۸
▪ آدمک‌های زنجبیلی: ص ۴۹
▪ باقلوای دورنگ: ص ۵۰
▪ باقلوای گل: ص ۵۱
▪ شیرینی مارمالای: ص ۵۲
▪ قطاب دورنگ: ص ۵۳
▪ کیک فنجانی شکلاتی: ص ۵۴
▪ کیک فنجانی سیب و گردو: ص ۵۵
▪ تارت نارگیل: ص ۵۶
▪ تارت شکلات و موز: ص ۵۷
▪ شارلوت شکلاتی: ص ۵۸
▪ کرم برنج: ص ۵۹
▪ شیرینی تسبیحی: ص ۶۰
▪ قرابیه: ص ۶۱
▪ لعل‌به: ص ۶۲
▪ چنگمال: ص ۶۴
▪ حلوای سیاه اردبیل: ص ۶۵
▪ شکرپاره: ص ۶۶
▪ شیرینی عربی: ص ۶۷
▪ وافل گردو: ص ۶۸
▪ وافل کاپوچینو: ص ۶۹
▪ میانپر: ص ۷۰
▪ شیرینی برنجی: ص ۷۱
▪ کیک یزدی: ص ۷۲
▪ نان هفت‌سین: ص ۷۳
▪ نان پرتقال: ص ۷۴
▪ شیر چای هندی: ص ۷۵
▪ آشپزخانه کودک و نوجوان: ص ۷۶
▪ جشن سال نو در سایر کشورها: ص ۷۸
▪ سفرهٔ هفت‌سین: ص ۸۰
▪ میوه آرائی: ص ۸۱
▪ تزئین تنگ ماهی: ص ۸۲
▪ ظروف پتینه برای هفت‌سین: ص ۸۳
▪ سیب هفت‌سین: ص ۸۴
▪ تزئین تنگ ماهی: ص ۸۵
▪ آموزش سبزه: ص ۸۵
▪ فوت و فن نوروزی: ص ۸۶
▪ راه‌های پیشگیری از مسمومیت غذائی: ص ۸۸
▪ آداب غذا خوردن در لبنان: ص ۹۰
▪ پرسش و پاسخ: ص ۹۵
▪ جدول: ص ۹۶
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)