چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
ژله میوه
ژله :  ۳ بسته
خامه :  ۴۰۰ گرم
گلابی :  ۰.۵ فنجان
سیب :  ۰.۵ فنجان
هلو :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین :  ۲۰۰ گرم
خاک قند :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
خامه :  ۴۰۰ گرم
گلابی :  ۰.۵ فنجان
سیب :  ۰.۵ فنجان
هلو :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین :  ۲۰۰ گرم
خاک قند :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران بابک زنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب رهبر انقلاب شورای نگهبان
شهرداری تهران تهران سلامت هواشناسی پلیس سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی دلار ایران خودرو سایپا چین بازار خودرو قیمت طلا تورم مالیات
مسعود اسکویی تلویزیون سریال سینما موسیقی سعید آقاخانی سینمای ایران فیلم دفاع مقدس تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا گوگل نخبگان ویروس آیفون ماه نمایشگاه خودرو
خواب بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت چاقی داروخانه بارداری