پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
رولت گوشت
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
شیر به مقدار کافی
تخممرغ دو عدد
پیاز درشت یک عدد
آرد سوخاری به مقدار کافی
نان تست ۴-۳ ورق
روغن زیتون به مقدار کافی
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
تخممرغ ۳ عدد
روغن قاشق سوپخوری یک
مغز گردو پنجاه گرم
زرشک به مقدار کافی
خلال بادام و پسته به مقدار کافی
جعفری خرد شده به مقدار کافی
دستور تهیه: ابتدا خمیر نان تست را درون کمی شیر ریخته تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و خمیر حاصله را با گوشت,پیاز,تخم مرغ,نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. اگر مایه شل بود کمی آرد سوخاری به آن اضافه نمائید.سپس زعفران حل شده در آب نیز به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. در این مرحله برای تهیه خاگینه وسط رولت تخممرغهای مربوط به این قسمت را شکسته و با هم مخلوط کنید.کمی زعفران به آن بیافزایید.روغن را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت۳۰ ثانیه با قدرت۱۰۰درصد در مایکرویو قرار دهید.برای تهیه خاگینه ظرف نیازی به درب ندارد<br>سپس مخلوط را در ظرف ریخته و آن را به مدت۳دقیقه با قدرت۱۰۰درصد داخل مایکرویو قرار دهید.در این مرحله ظرف را بیرون آورده خاگینه را پشت و رو کنید و مجددا ۲ دقیقه دیگر داخل مایکرویو قرار دهید. حالا یک کاغذ آلومینیومی را باز کرده و روی آن را آرد سوخاری بپاشید.گوشت را روی آن پهن کنید و خاگینه را وسط گوشت ریخته,روی آن گردو خرد شده, زرشک, خلال بادام و پسته و جعفری بریزید و با کمک کاغذ آلومینیوم گوشت را به صورت استوانهای بپیچید و اطراف گوشت را خوب محکم کنید<br>بعد ظرف را چرب کرده رولت را داخل آن بگذارید (بدون کاغذ آلومینیومی) روی آن را کمی روغن زیتون بریزید و به مدت بیست دقیقه با درب داخل مایکرویو قرار دهید.این رولت را با سس میل کنید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
شیر به مقدار کافی
تخممرغ دو عدد
پیاز درشت یک عدد
آرد سوخاری به مقدار کافی
نان تست ۴-۳ ورق
روغن زیتون به مقدار کافی
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
تخممرغ ۳ عدد
روغن قاشق سوپخوری یک
مغز گردو پنجاه گرم
زرشک به مقدار کافی
خلال بادام و پسته به مقدار کافی
جعفری خرد شده به مقدار کافی
دستور تهیه: ابتدا خمیر نان تست را درون کمی شیر ریخته تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و خمیر حاصله را با گوشت,پیاز,تخم مرغ,نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. اگر مایه شل بود کمی آرد سوخاری به آن اضافه نمائید.سپس زعفران حل شده در آب نیز به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. در این مرحله برای تهیه خاگینه وسط رولت تخممرغهای مربوط به این قسمت را شکسته و با هم مخلوط کنید.کمی زعفران به آن بیافزایید.روغن را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت۳۰ ثانیه با قدرت۱۰۰درصد در مایکرویو قرار دهید.برای تهیه خاگینه ظرف نیازی به درب ندارد<br>سپس مخلوط را در ظرف ریخته و آن را به مدت۳دقیقه با قدرت۱۰۰درصد داخل مایکرویو قرار دهید.در این مرحله ظرف را بیرون آورده خاگینه را پشت و رو کنید و مجددا ۲ دقیقه دیگر داخل مایکرویو قرار دهید. حالا یک کاغذ آلومینیومی را باز کرده و روی آن را آرد سوخاری بپاشید.گوشت را روی آن پهن کنید و خاگینه را وسط گوشت ریخته,روی آن گردو خرد شده, زرشک, خلال بادام و پسته و جعفری بریزید و با کمک کاغذ آلومینیوم گوشت را به صورت استوانهای بپیچید و اطراف گوشت را خوب محکم کنید<br>بعد ظرف را چرب کرده رولت را داخل آن بگذارید (بدون کاغذ آلومینیومی) روی آن را کمی روغن زیتون بریزید و به مدت بیست دقیقه با درب داخل مایکرویو قرار دهید.این رولت را با سس میل کنید.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه