دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


دانش غذا و کشاورزی ـ سال پنجم، شماره ۳۶ و ۳۷، مرداد و شهریور ۱۳۸۶


دانش غذا و کشاورزی ـ سال پنجم، شماره ۳۶ و ۳۷، مرداد و شهریور ۱۳۸۶
▪ سرمقاله (تثبیت موفقیت‌ها ـ توسه پایدار): ص ۲
▪ اخبار بین‌الملل: ص ۴
▪ اخبار ایران: ص ۶
▪ اخبار محیط زیسیت: ص ۱۰
▪ تازه‌ها و یافته‌ها: ص ۱۲
▪ دانستنی‌ها و خواندنی‌ها: ص ۱۴
▪ غذا و صنعت: ص ۱۶
▪ نقش چربی‌ها در تولید شیرینی‌های پفی: ص ۲۲
▪ گفتگو با مدیر عامل شرکت روانساز راه ابریشم: ص ۲۴
▪ بستنی و تاریخچه آن در ایران و جهان: ص ۲۶
▪ دایتی؛ گزارشی از فعالیت‌های شرکت زرین غزال: ص ۳۰
▪ گفتگو با مهندس مروت‌پور، دبیر انجمن صنفی نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران: ص ۳۳
▪ اخبار و رویدادهای بانک کشاورزی: ص ۳۴
▪ اخبار و رویدادهای سازمان تعاون روستائی: ص ۳۸
▪ تورم نرخ محصولات کشاورزی: ص ۴۱
▪ گزارش عملکرد بیمه کارآفرین: ص ۴۲
▪ تحقیقات: ص ۴۴
▪ گزارش: مجتمع تحقیقاتی و نهالستان زنگیتا: ص ۴۸
▪ گزارش عملکرد منابع طبیعی گیلان: ص ۵۳
▪ شیلات: ص ۵۶
▪ راهنمای تهیه و ارسال مقاله: ص ۵۸
▪ فرم اشتراک: ص ۵۸
مجلهٔ دانش غذا و کشاورزی
اطلاع‌رسانی ـ تحلیلی ـ آموزشی ـ خبری
صاحب امتیاز و مدیر مسئوول: مهندس اردوان نجفی
سردبیر علمی: دکتر مجیدمتقی طلب
تماس مستقیم با مدیر مسئوول: ۳۷۹۸-۳۳۱-۰۹۱۱
پست الکترونیکی: Email:ardavannn@yahoo.com
تهران: خ انقلاب ـ بین فروردین و اردیبهشت ـ شماره ۱۴۷۴ ـ طبقه دوم
تلفن ۶۶۴۱۳۴۱۴-۶۶۴۶۷۳۱۱ تلفاکس: ۵۵۶۳۶۲۰۲
تلفاکس: ۲۲۳۸۳۶۲(۰۱۳۱) تلفن: ۲۲۴۲۹۱۰
نماینده آذربایجان شرقی: مهندس زاهدی ۰۹۱۴۱۲۰۹۲۸۷
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)