جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای عملی تغذیه و نهاده‌های غذایی و دارویی آبزیان در ایران


راهنمای عملی تغذیه و نهاده‌های غذایی و دارویی آبزیان در ایران
نویسنده : افشارمازندران - نادر
ویراستار : محمدخانی - حمید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۲/۱۶
رده دیویی : ۶۳۹.۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۲۵-۵۶-۸

این کتاب راهنما مربوط به پرورش, تکثیر و تولید ماهی و میگو بوده که به روش متراکم و نیمه متراکم, همراه با تصاویر عرضه شده است .نگارنده ضمن توضیحاتی درباره تغذیه و جبره غذایی آبزیان, انواع افزودنی‌ها به غذای ماهیان را همراه با روش‌های تغذیه ماهی‌ها (میزان غذادهی, توالی غذادهی, حجم جبره غذایی و نگهداری صحیح خوارک ماهی) تشریح می‌کند .