شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

قلیه‌ تخم‌ مرغ‌


قلیه‌ تخم‌ مرغ‌
● مواد لازم‌:
▪ تخم‌ مرغ‌: ۵ عدد
▪ آرد گندم‌: ۱ استكان‌
▪ سبزی‌ ماهی‌ (گشنیز - شوید): نیم‌ كیلو
▪ پیاز و سیر: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ تمرهندی‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمك‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ گرد لیمو: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ روغن‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا سیر كوبیده‌ شده‌ را درون‌ روغن‌ سرخ‌ كرده‌و پیاز خرد شده‌ را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌. سبزی‌ماهی‌ خرد كرده‌ را به‌ سیر و پیاز سرخ‌ شده‌ اضافه‌كرده‌ و خوب‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا تمام‌ مواد سرخ‌ شوند،آنگاه‌ تخم‌مرغ‌های‌ زده‌ شده‌ را نیز به‌ آن‌ اضافه‌نموده‌ و به‌ همراه‌ رب‌گوجه‌فرنگی‌ با مواد به‌خوبی‌ هم‌ زده‌ و مخلوط می‌كنیم‌. در مرحله‌ بعدتمرهندی‌ را به‌ مواد افزوده‌ و آرد گندمی‌ را كه‌در اختیار داریم‌ را در آب‌ حل‌ كرده‌ و به‌ مواداضافه‌ می‌كنیم‌. در مرحله‌ آخر زردچوبه‌، نمك‌،گردلیمو و دو لیوان‌ آبی‌ را كه‌ داشتیم‌، به‌ مواداضافه‌ كرده‌ و می‌گذاریم‌ جا بیفتد.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید