پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

گراتن میگو


گراتن میگو
● مواد لازم :
▪ میگوی درشت : ۱۶ تا ۲۰عدد
▪ تره فرنگی : ۵۰۰گرم
▪ كره : یك سوم پیمانه
▪ كدو: ۲ عدد، حدود ۵۰۰گرم
▪ جوز هندی : یك چهارم قاشق چایخوری
▪ پودر سیر: یك چهارم قاشق چایخوری
▪ پنیر گودا: ۱۲۵گرم
▪ آب مرغ: سه چهارم پیمانه
▪ خامه : ۱۲۵گرم م
▪ زرده تخم مرغ: ۱عدد
▪ جعفری خرد شده : یك دوم پیمانه
▪ نمك و فلفل : به میزان لازم
● طرز تهیه :
تره فرنگی را بشویید و به صورت خلالهای خیلی ریز درآورید. آن را در ۳ قاشق سوپخوری كره تفت دهید تاشفاف شود. كدوها را نیز خلال كرده و به تره فرنگی افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. نمك ، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه كنید. مواد را در ظرف نسوزی كه چرب كرده اید، قرار دهید. باقی مانده كره را داغ كنید وپودر سیر را در داخل كره ریخته و میگوها را حدود ۲ دقیقه در آن تفت دهید و روی سبزیها بریزید. پنیر را رنده كنید. آب مرغ، خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط كنید و به آن نمك و فلفل بزنید و روی مواد بریزید، سپس ظرف را در حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. جعفری خردشده را در آخر روی غذابریزید.
منبع : خانواده سبز