جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

راهکارکاهش کلسترول گوشت


راهکارکاهش کلسترول گوشت
خواباندن گوشت در شكر یا سس سویا تركیبات ناسالم كلسترول را كه در طول پخت گوشت تشكیل می شود، كاهش می دهد. محققان تایوانی دریافتند خواباندن گوشت در مایع های محتوی سس سویا و یا شكر از فرآورده های اكسیداسیون كلسترولCOPs در گوشت قرمز و تخم مرغ كه در هنگام پخت ایجاد می شود، جلوگیری می كند.
به طور كلی تركیبات اكسیداسیون كلسترول به هنگام عمل آوردن یا حرارت دادن غذاهای غنی از كلسترول تولید می شود و تحقیقات نشان می دهد مقدار زیاد این تركیبات به سلول های بدن آسیب می زنند و موجب بروز بیماری هایی نظیر بیماری قلبی و یا سرطان می شوند.
خواباندن گوشت با تولید فرآورده های واكنش برشته كردن باعث ایجاد چنین فوایدی می شود.
منبع : روزنامه همشهری