جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
راهکارکاهش کلسترول گوشت
خواباندن گوشت در شكر یا سس سویا تركیبات ناسالم كلسترول را كه در طول پخت گوشت تشكیل می شود، كاهش می دهد. محققان تایوانی دریافتند خواباندن گوشت در مایع های محتوی سس سویا و یا شكر از فرآورده های اكسیداسیون كلسترولCOPs در گوشت قرمز و تخم مرغ كه در هنگام پخت ایجاد می شود، جلوگیری می كند.
به طور كلی تركیبات اكسیداسیون كلسترول به هنگام عمل آوردن یا حرارت دادن غذاهای غنی از كلسترول تولید می شود و تحقیقات نشان می دهد مقدار زیاد این تركیبات به سلول های بدن آسیب می زنند و موجب بروز بیماری هایی نظیر بیماری قلبی و یا سرطان می شوند.
خواباندن گوشت با تولید فرآورده های واكنش برشته كردن باعث ایجاد چنین فوایدی می شود.
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات احمد وحیدی عراق حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی مجلس روز معلم رهبر انقلاب شهید مطهری
ایران سیل هواشناسی تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش معلم فضای مجازی سلامت
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال ساواک عمو پورنگ سینمای ایران مهران مدیری تبلیغات مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل فناوری خودروهای وارداتی گوگل آیفون ناسا
فشار خون کبد چرب