جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


شرکت الوان ریس


شرکت الوان ریس
کارخانه شرکت الوان ریس در سال ۱۳۷۶ با حضور رئیس‌جمهور وقت (آقای هاشمی رفسنجانی) افتتاح گردید. کارخانه این شرکت در زمینی به مساحت ۵۵۰۰ احداث گردیده که ۳۵۰۰ متر آن سالن تولید است. شرکت الوان ریس در زمینه تولید نخ اکرینیک مخصوص پتوی مینک فعالیت می‌کند و مؤسس و مدیر عامل آن محمد سرتیپی است این شرکت در اصفهان واقع است.
در مورد بخش فنی شرکت محمد سرتیپی می‌گوید: در زمان راه ندازی کارخانه با دو خط ریسندگی فعالیت را آغاز نمودیم ولی در حال حاضر توان این خطوط به عدد ۵ افزایش یافته است. وی در زمینه مواد اولیه تصریح می‌کند. مواد اولیه مورد استفاده شرکت مواد آکرولیک می‌باشد که مقداری از آن از شرکت پلی اکریل اصفهان تهیه شده و بقیه از شرکت بایر آلمان خریداری می‌گردد.
مدیر عامل الوان ریس در زمینه تناسب قیمت و کیفیت مواد اولیه داخلی و خارجی معتقد است که قیمت‌ها بسیار نزدیک به یکدیگر است و ما به التفاوت گران بودن مواد اولیه خارجی به‌خاطر تعرفه‌ای است که بابت واردات آن گرفته می‌شود. یکی از دلایل مهمی که متولیان شرکت از خارج نیز مواد اولیه خریداری می‌کنند این است که معمولاً در زمان خرید از پلی‌اکریل از نظر تأمین نیازهای شرکت در اسرع وقت با مشکل مواجه می‌شوند لذا منبع تأمین مواد اولیه را از دو جا انتخاب نموده‌اند.
مدیر عامل شرکت الوان رئیس در زمینه تأثیر قوانین بر تولید می‌گوید: اصولاً تولید کنندگان یکی از مشکلاتی را که همواره با آن روبرو هستند بحث نقدینگی برای تولید است و بانک‌ها با توجه به میزان بهره تسهیلات و بوروکراسی موجود تعامل چندان مناسبی با تولیدکنندگان ندارند همچنین تغییر مکرر قوانین بیمه و تأمین اجتماعی و عدم اجراء صحیح آن از چالش‌های موجود در بخش تأمین اجتماعی می‌باشد. به‌گفته سرتیپی اگر تسهیلات ارزان قیمت به شرکت داده شود قطعاً امکان افزایش پرسنل وجود دارد. محصولاتی که در شرکت الوان ریس تولید می‌گردد بیشتر به‌صورت مستقیم به واحدهای پتوبافی عرضه می‌گردد و با توجه به کیفیت این محصولات و روندی که طی سالیان گذشته سپری شده این شرکت در بازار شناخته شده بوده و مشتریان با مراجعه مستقیم محصولات مورد نیاز خود را خریداری می‌نمایند.
در زمینه تعدیل قانون چک در سال‌های اخیر این تولید کننده معتقد است به‌جزء مواردی که افراد باهدف قبلی کلاه‌برداری وارد بازار می‌شوند دیگر معاملاتی که با چک انجام می‌شود اگر بازار رونق داشته باشد قطعاً چالش نیز وجود نخواهد داشت و به‌نوعی برگشت چک‌های تولید کنندگان و فعالان در عرص اقتصاد، ریشه در رکود موجود در بازار دارد. در حالتی که رونق بازار وجود داشته باشد بدیهی است که مشکلات چک چه با تعدیل چه غیر تعدیل وجود نخواهد اشت.
سرتیپی که تجربیاتی در عرصه سالامبور نیز دارد در پایان سخنان خود اشاره می‌کند که اگر این محصول قبل از صادر شدن از آفت‌های مرتبط محفوظ باشد که این کار چندان هزینه بر هم نیست قطعاً با قیمت بهتری می‌توان آن را صادر نمود چرا که با حفاظت در مقابل آفت‌ها این محصول با کیفیت بیشتری صادر می‌گردد.
منبع : ماهنامه نساجی امروز