جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب


جوجه کباب
● مواد لا زم ( برای ۴ نفر):
▪ جوجه ۱ کیلو
▪ روغن زیتون ۲/۱ پیمانه
▪ پیاز درشت رنده شده ۲ عدد
▪ گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
▪ نمک و فلفل زعفران ۲/۱ قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
جوجه را تمیز می کنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش (کز دادن) میشوییم وخوب خشک می کنیم و آنرا بطریق ذیل قطعه قطعه می نماییم بالهای جوجه را بطوریکه کمی از گوشت سینه بآن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نماییم (می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نماییم سپس بنسبت هریک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایریکا را مخلوط می نماییم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را بسیخ می کشیم بطوریکه رانها و ماهیچه به یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو می کنیم سپس از سس زوغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخهای سینه را روی آتش قرار می دهیم (چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلایی و برشته شد کبابها را منظم و بطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزیین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم.
منبع : آشپزباشی