شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

پودینگ سیب و دارچین


پودینگ سیب و دارچین
● مواد لازم برای شش نفر
▪ دو فنجان شیر بدون چربی
▪ یک سوم فنجان آرد ذرت
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ نصف قاشق چایخوری دارچین
▪ ربع قاشق چایخوری نمک
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)
▪ یک چهارم فنجان کشمش
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.
حرارت را کم کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.
در یک کاسه تخم مرغ را زده و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن افزوده و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید