یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بازیافت در آشپزخانه


بازیافت در آشپزخانه
اولین واحد خانه که تولید زباله و پسماند می کند، آشپزخانه است.
کلیه محصولات خوراکی وارد آشپزخانه شده و پس از بسته بندی، زایدات آن از آشپزخانه خارج می شود.
پس برای مدیریت بازیافت و تفکیک از مبدأ ابتدا باید آموزش درخانه اجرا شود. با معرفی انواع زایدات خشک و تر و نحوه بازیافت آنها از این به بعد به عملیات اجرایی مورد لزوم برای کمک به فرآیند بازیافت خواهیم پرداخت. صبح، آغاز روز است و اولین کارها در آشپزخانه انجام می شود. عملیات زیر نحوه برخورد با زایدات صبحانه است. مایعات مصرفی صبحانه از قبیل شیر و آبمیوه در ظروف مقوایی باید تا قطره آخر مصرف شوند، اضافات آن در صورت خرابی یا عدم نیاز در شبکه فاضلاب سینک آشپزخانه ریخته شود و بسته بندی مقوایی آن از قسمت ابتدایی به منظور قابلیت تا شدن و بسته بندی و قابلیت تخلیه کامل مایعات موجود در آن و قابلیت جداسازی در پلاستیکی احتمالی موجود در آن باید بریده شود.
همچنین بسته بندی مقوایی چندلایه این محصولات که احتمالاً از نوع بسته بندی تتراپک است در یک کیسه کوچک به صورت برش خورده و جداگانه نگهداری شود. در پلاستیکی جدا شده و در کیسه دیگری که مخصوص ضایعات پلاستیکی است نگهداری شود. بدین ترتیب صاحب دو نوع محصول خواهیم بود: ضایعات تتراپک و ضایعات پلاستیک.


[کامیار فیلسوفی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید