یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
کته ساده
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
روغن: ۱۵۰ گرم |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
در این کته به ماست و تخم مرغ احتیاجی نداریم و برنج را مطابق دستور کته قالبی تهیه و آماده کرده و در فر یا روی آتش طبخ میکنیم و بعد از تمام شدن آب آن در ظرف را میبندیم و میگذاریم کته دم بکشد و ته دیگ ببندد. برای کته ساده ۱۵۰ گرم روغن کافی است. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
ـ طرز تهیه کته قالبی: |
برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه یک استفاده نمود برنج را پیمانه میکنیم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر میگیریم و بعد برنج را بهدقت تمیز مینمائیم و با آب نیم گرم چندین دفعه و به آهستگی بهطوری که برنج خرد نشود میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود، بعد مقدار آبی را که ابتدا در نظر گرفتهایم (و بهتر است آب نیم گرم باشد) روی برنج میریزیم و یک قاشق نمک داخل آب میریزیم و بههم میزنیم تا نمک حل شود آب برنج را میچشیم و باید نه زیاد شور و نه زیاد بینمک باشد نصف از روغن را داخل آب و برنج میریزیم و برنج را روی آتش یا کف فر قرار میدهیم درب ظرف برنج را کمی باز میگذاریم در صورتیکه داخل فر گذاشته باشیم حرارت را ۴۰۰ درجه کرده میگذاریم آب برنج تبخیر شود. |
ماست و زرده تخم مرغ و بقیه روغن و کمی نمک را مخلوط میکنیم و ته ظرف نسوز مناسبی میریزیم یکی دو کفگیر از برنج آماده شده را با این مایه مخلوط مینمائیم و این مایه را با پشت قاشق ته ظرف صاف میکنیم و بقیه برنج را روی آن میریزیم و کمی روی برنج را فشار میدهیم و در آن را میبندیم ظرف را کف فر قرار میدهیم حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم یکساعت و نیم و یا دو ساعت میگذاریم کته در فر بماند تا ته و اطراف کته کاملاً طلائی شود، بعد ظرف را از فر خارج میکنیم بعد از کمی سرد شدن دیس را روی دهانه ظرف میگذاریم و کته را در دیس برمیگردانیم در قابلمههای فلزی یا لعابی و روی آتش نیز میتوان کته قالبی تهیه نمود در این صورت ظرف را باید روی حرارت ملایم قرار داد و روی در آن را کمی آتش ریخت و یک ساعت تا یک ساعت و نیم برای دم کشیدن و ته دیگ بستن آن کافی است و برای اینکه کته قالبی از ظرف فلزی بهراحتی جدا شود بهتر است ظرف کته را در ظرف آب سردی قرار بدهیم. تا ظرف کته کمی سرد شود بعد با کارد اطراف کته را کمی جدا میکنیم و در دیس بر میگردانیم. |
در صورت داشتن فرصت ممکن است برنج را نیم ساعت قبل از طبخ بشوئیم و آب و نمک آن را اندازه کنیم و بعد طبخ نمائیم. بدون آتش هم ممکن است کته را دم کرد. امروزه که ظرفهای تفلون فراوان است با این نوع ظرفها به آسانی میتوان کته قالبی تهیه کنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حجاب دولت ترکیه حسین امیرعبداللهیان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم نماز جمعه مجلس افغانستان حسن روحانی
هواشناسی سیل زاهدان تهران شهرداری تهران فضای مجازی باران سازمان هواشناسی یسنا آتش سوزی هلال احمر سامانه بارشی
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی مسکن تورم قیمت طلا حقوق بازنشستگان ارز ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما پایتخت مسعود اسکویی موسیقی مهران غفوریان دفاع مقدس صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه امیرعبداللهیان اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا عکاسی تبلیغات مایکروسافت کولر
توت فرنگی آلرژی چاقی کبد چرب