یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024
مجله ویستا
پلو با قارچ ایتالیا
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
گوشت مغز ران گوساله: ۵۰۰ گرم |
فلفل سبز دلمه ای: ۵ عدد |
قارچ: ۵۰۰ گرم |
پیاز سبز: ۱۰۰ گرم |
روغن: ۲۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز داغ عسلی: ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت را قیمهای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ مینمائیم دو لیوان آب اضافه میکنیم میگذاریم گوشت بپزد پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز میکنیم و داخل گوشت میریزیم. رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود. |
برنج را تمیز کرده میشوئیم با روغن در تابه کمی سرخ مینمائیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان میکنیم یک قاشق نمک در آن میریزیم میگذاریم آب برنج کشیده شود. بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته میگذاریم برنج دم بکشد. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان شهادت
هواشناسی تهران سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی بارش باران مشهد کنکور شهرداری تهران فضای مجازی قتل آتش سوزی
قیمت دلار قیمت مسکن دولت سیزدهم قیمت خودرو خودرو واردات قیمت طلا بازار خودرو یارانه تورم مسکن دلار
سینما تلویزیون کتاب جشنواره کن سینمای ایران دفاع مقدس نیلوفر امرایی سینمای جهان سریال پایتخت سریال
گوگل دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس اتحادیه اروپا چین اوکراین لبنان
فوتبال پرسپولیس تیم ملی والیبال ایران استقلال استقلال خوزستان لیگ برتر جواد نکونام نساجی باشگاه پرسپولیس والیبال بارسلونا بازی
هوش مصنوعی ایلان ماسک کودکان اپل سامسونگ رمزارز موبایل واتساپ مایکروسافت ناسا کهکشان ماهواره
ورزش مغز سرطان استرس دیابت ویتامین تجهیزات پزشکی کاهش وزن زوال عقل خواب بارداری سلامت روان