پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
آش جو
ـ مواد لازم: |
جو پوست گرفته: ۰.۵ کیلو |
برنج: ۲۵۰ گرم |
کشک: ۷۵۰ گرم |
تره فرنگی: ۷۵۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: قدری |
پیاز: قدری |
لبو: ۱ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
اول جو را بار کرده پس از یکساعت، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود، سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آن را با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی علیحده سرخ نموده در آش بریزید همین که آش خوب پخته شد، کشک سائیده را بر آن افزوده دیگ را بر زمین بگذارید. بعد لبوی پخته را به قطعات ریز بریده به همراه نعناع داغ روی آش بریزید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی مجلس خلیج فارس بابک زنجانی
آتش سوزی تهران پلیس روز معلم زلزله قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه سلامت دستگیری
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم ارز
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی تلویزیون عفاف و حجاب جواد عزتی سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم موسیقی رسانه ملی
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین حماس غزه جنگ غزه نوار غزه انگلیس ترکیه ایالات متحده آمریکا اوکراین یمن افغانستان
پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل همراه اول پهپاد واکسن تبلیغات ناسا نخبگان
سرطان خواب فشار خون کبد چرب بیماری قلبی دیابت کاهش وزن مسمومیت داروخانه