شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

مخلوط برنج


ـ مواد لازم:
قارچ: ۴ عدد
برنج: ۲ فنجان
روغن کنجد: ۱ قاشق مربا خوری
پیاز: ۱ قاشق سوپخوری
سیر: ۱ عدد
زنجبیل: ۱ عدد
پیاز سبز: ۲ دانه
فلفل قرمز دلمه‌ای: ۱ عدد
ذرت کنسرو شده: ۰.۵ فنجان
خیار: ۴ عدد
نخود فرنگی: ۱۰۰ گرم
سس سویا: ۱ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
روی قارچ‌های خشک آبجوش بریزید و درب کاسه را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آبکش کرده و سابقه آنها را جدا کنید و کلاهک قارچ‌ها را خرد کنید. برنج را ۱۲ دقیقه بجوشانید تا نرم شده و آبکش کنید. روغن و روغن کنجد را در ماهی‌تابه گرم کرده و سیر، زنجبیل، پیازچه و فلفل‌ها را افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. قارچ‌ها، ذرت، خیار و نخود فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه به‌هم بزنید. سس سویا و سپس برنج را بیافزائید و به‌هم بزنید تا گرم شوند.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: زنجبیل را رنده کنید، پیاز چه را خرد کنید، فلفل دلمه‌ای قرمز را خرد کنید، نخود فرنگی را پوست بکنبد و خیارها را خرد کنید و دانه‌های آن را جدا کنید.


همچنین مشاهده کنید