شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سوپ کوفته


ـ مواد لازم:
گوشت گاو: ۲۵۰ گرم
سس سویا: ۱ قاشق سوپخوری
شراب شری: ۱ قاشق سوپخوری
پیاز: ۰.۵ قاشق مربا خوری
زنجبیل: ۰.۵ قاشق مربا خوری
آب گوشت: ۲ فنجان
ادویه: ۰.۳۳ قاشق مربا خوری
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
سس سویا، شراب شری، پیاز و زنجبیل را با گوشت قیمه شده مخلوط کرده آن را به‌صورت کوفته یک اینچی در آورید سپس آبگوشت را جوشانده مدت سه دقیقه هم بزنید و ادویه را با کوفته در آن بریزید. باز چند دقیقه دیگر سوپ را هم زده، آن را در ظرف خالی کنید. سوپ آماده سرو است.


همچنین مشاهده کنید