قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی

رئیس ذخیره‌گاه زیست‌کره و پناهگاه حیات وحش میانکاله از مهار آتش‌سوزی در این منطقه خبر داد و از تلاش نیروهای عملیاتی برای جلوگیری از گسترش حریق قدردانی کرد.
 مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی



۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته

نورنیوز-گروه حوادث: رییس اورژانس صفاشهر گفت : ساعت ۹ صبح امروز ، خودروی ال نود، در ورودی صفاشهر(شهرک صنعتی) با سه سرنشین با تابلو ورودی شهر برخورد کرد.

مردانی ادامه داد : بر اثر این تصادف دو نفر سر صحنه تصادف جان باختند و نفر سوم نیز با کمترین علائم حیاتی به بیمارستان منتقل و فوت شد.

او در پایان گفت : همکاران شیفت پایگاه های اورژانس ۱۱۵ صفاشهر ناحیه یک و ناحیه دو صفاشهر و همچنین کادر آتش نشانی برای رسیدگی سریع به این حادثه خدمت رسانی خوبی داشتند.


۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند

نورنیوز-گروه حوادث: مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند. بر اساس این گزارش، مرکز این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داده است.

هنوز گزارشی در خصوص تلفات و خسارات احتمالی منتشر نشده است.

زلزله‌های بزرگی که ونزوئلا و کلمبیا را با فاصله کمتر از دو ماه لرزاند، نگرانی‌ها در مورد خطر وقوع زلزله بزرگ در آمریکای جنوبی را دوباره زنده کرده است.

کارشناسان هشدار داده اند که انرژی انباشته شده در سواحل مرکزی پرو می‌تواند در نهایت زلزله‌ای به بزرگی ۸.۵ تا ۸.۸ ریشتر ایجاد کند.

ونزوئلا در ۲۴ ژوئن شاهد دو زلزله قدرتمند ۷.۲ و ۷.۵ ریشتری بود. چهل و هفت روز بعد، زلزله‌ای به بزرگی ۷.۴ ریشتر غرب کلمبیا را لرزاند و نگرانی‌ها را در سایر کشورها افزایش داد.

گاردین با اشاره به موقعیت جغرافیایی پرو خاطرنشان کرده است: زلزله در پرو که در کمربند آتش اقیانوس آرام واقع شده، پدیده‌ای رایج است.

در سال ۲۰۰۷ نیز زلزله‌ای به بزرگی ۷.۹ ریشتر «استان پیسکو» در «منطقه ایکا» در جنوب این کشور را لرزاند و نزدیک به ۶۰۰ کشته برجای گذاشت.


۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

۹۷۷ مأموریت اورژانسی برای حوادث سقوط در آذربایجان شرقی | انصاف نیوز

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از انجام ۹۷۷ مأموریت اورژانسی مرتبط با حوادث سقوط در چهار ماه نخست سال جاری خبر داد و بر ضرورت رعایت اصول ایمنی برای پیشگیری از این حوادث تأکید کرد.

به گزارش سایت آذرقلم (آذربایجان شرقی)، وحید شادی‌نیا با بیان اینکه سقوط از جمله حوادث قابل پیشگیری است، اظهار کرد: بی‌احتیاطی، لغزندگی سطوح، استفاده نادرست از نردبان و نبود تجهیزات ایمنی هنگام کار در ارتفاع، از مهم‌ترین عوامل بروز حوادث سقوط و آسیب‌های جدی هستند.

او از شهروندان خواست هنگام کار در ارتفاع، حتماً از تجهیزات ایمنی استاندارد استفاده کرده و از ایستادن یا کار کردن روی سطوح ناپایدار، صندلی و وسایل نامناسب خودداری کنند.

شادی‌نیا با تأکید بر ضرورت مراقبت بیشتر از سالمندان و کودکان افزود: نصب دستگیره و تجهیزات ایمنی در نقاط پرخطر، خشک نگه داشتن کف حمام و سرویس‌های بهداشتی، استفاده از کفش مناسب و برطرف کردن موانع مسیر رفت‌وآمد می‌تواند نقش مؤثری در کاهش حوادث سقوط داشته باشد.

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی همچنین درباره نحوه برخورد با مصدومان سقوط گفت: در صورت احتمال آسیب به سر، ستون فقرات یا اندام‌ها، فرد آسیب‌دیده را بدون ضرورت جابه‌جا نکنید و در سریع‌ترین زمان با اورژانس تماس بگیرید تا اقدامات لازم توسط نیروهای امدادی انجام شود.وی در پایان با تأکید بر اهمیت رعایت اصول ایمنی در محیط‌های کاری و منازل، از شهروندان خواست پیشگیری از سقوط را جدی بگیرند؛ چرا که بسیاری از این حوادث با چند اقدام ساده ایمنی قابل پیشگیری است.

انتهای پیام




 نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام |  انصاف نیوز
۱۰ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام | انصاف نیوز

مرتضی زارعی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام» نوشت:

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۱۰ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
۱۳ ساعت قبل / سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.

 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
۱۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس اقدامات و دستاوردهای مدیریت شهری از گسترش خدمات ورزشی و رفاهی بانوان، تسهیل دسترسی شهروندان به ظرفیت‌های شهری و اجرای برنامه‌های حمایتی برای خانواده‌ها و اقشار نیازمند خبر داد.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۱۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...