قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

شهروندان در بن‌بست جاده‌ها/ کوچ سفر از سبد زندگی طبقه متوسط

تحریریه آوش/ با بالا رفتن بی‌سابقه هزینه‌های زندگی، سبد خرید خانواده‌های ایرانی روزبه‌روز کوچک‌تر می‌شود. پس از حذف کالاهای فرهنگی، حالا نوبت به سفر رسیده است؛نیازی روحی و اجتماعی که گام‌به‌گام در حال تبدیل شدن به یک کالای لوکس و دست‌نیافتنی است.
 شهروندان در بن‌بست جاده‌ها/ کوچ سفر از سبد زندگی طبقه متوسط



 ثبت نام بسته رفاهی بازنشستگان ۱۴۰۵ + جدول خدمات ویژه، اعتبار ۱۰ میلیونی و شرایط بیمه تکمیلی
۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ثبت نام بسته رفاهی بازنشستگان ۱۴۰۵ + جدول خدمات ویژه، اعتبار ۱۰ میلیونی و شرایط بیمه تکمیلی

بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش صندوق‌های بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی می‌توانند از بسته رفاهی متنوعی شامل اعتبار خرید کالا تا سقف ۱۰ میلیون تومان، بیمه تکمیلی درمان، وام‌های ضروری با کارمزد ۴ درصد و تسهیلات سفر استفاده کنند. با این حال، ثبت‌نام برای هر یک از این خدمات در بازه زمانی مشخصی انجام می‌شود و مهلت ثبت‌نام به‌صورت متمرکز برای همه خدمات تعیین نشده است. بازنشستگان باید اطلاعیه‌های کانون‌های استانی خود را برای زمان دقیق ثبت‌نام هر خدمت پیگیری کنند .

 سفر ۸ میلیون تومانی به کربلا از فردا
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سفر ۸ میلیون تومانی به کربلا از فردا

سفرهای یک‌هفته‌ای عتبات بیش از ۲۵ میلیون تومان هزینه دارد اما از فردا اول شهریور زائران می‌توانند با متوسط ۸ میلیون تومان به کربلا بروند.

 طرز تهیه لپه‌پلو با قلقلی و گشنیز؛ غذایی خوش‌عطر و مجلسی
۱۲ ساعت قبل / سایت برترینها

طرز تهیه لپه‌پلو با قلقلی و گشنیز؛ غذایی خوش‌عطر و مجلسی

اگر دنبال یک غذای متفاوت، خوش‌رنگ و خوش‌عطر برای سفره‌تان هستید، لپه‌پلو با قلقلی‌های کوچک و عطر گشنیز انتخاب جذابی است.

 مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود |  انصاف نیوز
۱۳ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود | انصاف نیوز

وزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت از مسیر قهرمانی فاصله گرفت.

 ثبت نام سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری‌بگیران شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + جزئیات «طرح کرامت» تأمین اجتماعی و تورهای اقساطی کشوری
۱۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ثبت نام سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری‌بگیران شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + جزئیات «طرح کرامت» تأمین اجتماعی و تورهای اقساطی کشوری

ثبت‌نام سفرهای زیارتی و سیاحتی ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران برای شهریور ماه ۱۴۰۵ به‌طور رسمی فعال شده است. سازمان تأمین اجتماعی با «طرح کرامت»، اعزام رایگان ۱۰۰ هزار نفر از بازنشستگان به مشهد، قم و شیراز را در دستور کار دارد و اولویت بر اساس تاریخ بازنشستگی و تاریخ ثبت‌نام تعیین می‌شود . همچنین صندوق بازنشستگی کشوری با همکاری شرکت پرشین گلف، تورهای اقساطی ۱۲ ماهه با پیش‌پرداخت ۲۰ درصد و سقف ۳۰ میلیون تومان را برای سفرهای زیارتی مشهد و سیاحتی کیش و شمال فراهم کرده است . نحوه ثبت‌نام بسته به صندوق بازنشستگی متفاوت بوده و از طریق مراجعه حضوری به کانون‌های استانی یا ثبت‌نام اینترنتی از سامانه‌های مربوطه انجام می‌شود.