قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

شیوه دو دختر عموی جوان برای تهیه هزینه اقامت در خارج/ المیرا 23ساله: برای تدریس زبان به خانه افراد مجرد می رفتیم و بعد از مسموم کردن شان سرقت می کردیم

چندی قبل پسر جوانی با مراجعه به پلیس از یک سرقت خبر داد و گفت: «دختر جوانی که معلم خصوصی زبان انگلیسی من بود برای سرقت مرا تا پای مرگ کشاند.»
 شیوه دو دختر عموی جوان برای تهیه هزینه اقامت در خارج/ المیرا 23ساله: برای تدریس زبان به خانه افراد مجرد می رفتیم و بعد از مسموم کردن شان سرقت می کردیم

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه ایران وی در تشریح ماجرا گفت: «در فضای مجازی به دنبال معلم خصوصی زبان انگلیسی بودم که با دختر جوانی آشنا شدم، با توجه به اینکه هزینه ثبت‌نام کلاس‌های خصوصی‌اش خیلی پایین بود، از او خواستم برای تدریس به خانه‌ام بیاید. روز حادثه وقتی به خانه‌ام آمد من لوازم پذیرایی را فراهم کردم و برای انجام کاری به اتاق رفتم اما بعد از لحظاتی که برگشتم و نوشیدنی‌ام را خوردم از هوش رفتم. خانواده‌ام وقتی مدتی از من بی‌خبر بودند به خانه‌ام آمدند و مرا به بیمارستان منتقل کردند، آن‌طور که دکترها گفتند اگر کمی دیرتر مرا به بیمارستان می‌بردند و مقدار دارویی که داخل نوشیدنی‌ام ریخته شده بود، بیشتر بود، زنده نمی‌ماندم. وسایل خانه‌ام هم سرقت شده بود.»

در تحقیقات میدانی و بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل سرقت، مشخص شد که مدرس زبان انگلیسی بعد از بی‌هوش کردن مرد جوان، در ورودی را باز کرده و دختر دیگری وارد خانه شده و باهم سناریوی سرقت را رقم زده‌اند.

در تحقیقاتی که از سوی کارآگاهان پلیس صورت گرفت، آنها با شکایت‌های مشابه مواجه شدند. شکایت‌هایی که ردپای خانم مدرس خصوصی زبان و همدستش در آنها به چشم می‌خورد.

از آنجا که هیچ سابقه کیفری در پرونده این دو دختر نبود و از طرفی هر بار آنها با یک شماره با قربانیانشان تماس گرفته بودند، سرنخی از متهمان به دست نیامد.

در شاخه دیگر بررسی‌های پلیسی، آنها به سراغ فضای مجازی رفته و موفق شدند دختر جوان را شناسایی کنند و بعد به بهانه آموزش زبان انگلیسی با او قرار ملاقات بگذارند. دختر جوان که تصور می‌کرد طعمه دیگری به دست آورده است به محل قرار رفت اما از سوی کارآگاهان پلیس بازداشت شد.

وی که چاره‌ای جز اعتراف نداشت به سرقت‌های …



 سرقت ۵ میلیاردی شاگرد مکانیکی از صاحبکارش
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سرقت ۵ میلیاردی شاگرد مکانیکی از صاحبکارش

کارگری که در یک مغازه مکانیکی مشغول به کار بود، با بیهوش‌کردن صاحب مغازه، تجهیزات و ابزارآلات گران‌قیمت را به سرقت برد؛ اما با رصد تخصصی کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در نهایت دستگیر شد.

 عتباتی: یکی از نارضایتی‌های مردم طولانی شدن فرایندهاست؛ برای رفع آن برنامه‌ای داریم/ مقوله سرقت را حتما مهار خواهیم کرد + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

عتباتی: یکی از نارضایتی‌های مردم طولانی شدن فرایندهاست؛ برای رفع آن برنامه‌ای داریم/ مقوله سرقت را حتما مهار خواهیم کرد + فیلم

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: یکی از نارضایتی‌های مردم طولانی شدن فرایندهاست؛ برای رفع آن برنامه‌ای داریم.

 تعارف یک نوشیدنی، پایان تلخ اعتماد؛ سارق ۵ میلیاردی در تهرانپارس به دام افتاد
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تعارف یک نوشیدنی، پایان تلخ اعتماد؛ سارق ۵ میلیاردی در تهرانپارس به دام افتاد

کارگر سابقه‌دار یک مغازه مکانیکی در محدوده میدان هروی که با تعارف نوشیدنی، صاحب مغازه را بیهوش و تجهیزات و ابزارآلات حدود ۵ میلیارد تومانی را سرقت کرده بود، با رصد تخصصی کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ از ملارد تا تهرانپارس شناسایی و دستگیر شد و بخش قابل‌توجهی از اموال مسروقه به مالباخته بازگردانده شد.

 بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم

دادستان عمومی و انقلاب رباط کریم از شناسایی و بازداشت هشت نفر در پرونده تخلفات مالی آموزش و پرورش و برخی مدارس این شهرستان خبر داد و گفت اتهامات متهمان شامل اختلاس، فاکتورهای غیرقانونی و تخلفات قراردادی است.



آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.
آنتالیا ترکیه ؛ 10 میلیون گردشگر در 8 ماه
سایت عصرایران

آنتالیا ترکیه ؛ 10 میلیون گردشگر در 8 ماه

بیش از 27 میلیون گردشگر خارجی در 7 ماه نخست سال، وارد ترکیه شدند.
[کامران نرجه] ذینفعان تأمین‌ اجتماعی صبور باشند
سایت اطلاعات آنلاین

[کامران نرجه] ذینفعان تأمین‌ اجتماعی صبور باشند

گلایه منتقدان برکناری مدیر عامل سابق سازمان تأمین اجتماعی شنیدنی و تا حدودی بحق است، اما برای قضاوت عادلانه در مورد تصمیم ناگهانی وزیر تعاون و همچنین تأمین منافع حداکثری ۵۰ میلیون نفر از ذینفعان...
سایت اطلاعات آنلاین

ماجرای جنجال در شورای شهر مشهد چه بود؟ گزینه انحلال شورا مطرح است +ویدئو

جایی میان چالش و توانایی - همدلی
روزنامه همدلی

جایی میان چالش و توانایی - همدلی

عاشور حسن زاده عرب پژوهشگر ما همیشه فکر می‌کنیم اگر حالمان خوب نیست، لابد کارمان بیش از حد سخت است؛ یا اگر بی‌حوصله‌ایم، لابد انگیزه نداریم. اما واقعیت پیچیده‌تر از این است. کیفیت تجربه ما از کار و زندگی، فقط به سختی یا آسانی یک کار وابسته نیست؛ به رابطه‌ای بستگی دارد که میان [ ]
وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!
سایت تابناک

وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!

ما به درخششِ فرزندان این سرزمین، به جراحانی که دستانشان برای نجات جانهاست، به دانشمندی که سال‌ها برای کشفی رنج برده، یا به المپیادی که شب‌های بی‌خوابی را به...