قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

مرگ مادر و ۲ فرزند در تصادف پراید با کامیون

مسئول آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان فریمان، اظهار کرد: کل عملیات امداد و نجات، ایمن‌سازی محل و تحویل پیکرها به عوامل ذی‌ربط و عوامل تعزیرات حکومتی یا نیروی انتظامی، حدود ۲.۵ ساعت طول کشید.
 مرگ مادر و ۲ فرزند در تصادف پراید با کامیون
رویداد۲۴ |  مسئول آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان فریمان، از وقوع یک سانحه رانندگی منجر به فوت در محور مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

محمد حسن نیکومنش، در گفت‌وگو با ایسنا با تشریح جزئیات حادثه و عملیات امداد و نجات، تأکید کرد: این حادثه به دلیل انحراف خودروی سواری به سمت شانه خاکی و برخورد شدید با یک کامیون سنگین رخ داده است.

نیکومنش اظهار کرد: سه‌شنبه ششم مرداد، در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی فریمان مبنی بر وقوع یک فقره تصادف شدید، بلافاصله امداد و نجات از ایستگاه شماره ۲ به محل حادثه اعزام شد.

وی بیان کرد: محل وقوع تصادف در محور فریمان به سمت اسدآباد (به سمت تربت حیدریه)، روبه‌روی جاده روستای پیوند کهنه بود.

مسئول آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان فریمان، افزود: پس از حضور آتش‌نشانان در صحنه، مشخص شد که خودروی سواری پراید بر اثر انحراف ناگهانی به چپ، مستقیماً با یک دستگاه کامیون بنز برخورد کرده است. شدت برخورد به گونه‌ای بود که قسمت جلویی خودروی پراید به طور کامل متلاشی و دچار آسیب‌های سنگین شده است.

فرمانده عملیات امداد و نجات فریمان ادامه داد: پس از برخورد اولیه، هر دو وسیله نقلیه از جاده خارج شده و به سمت شانه خاکی جاده منحرف شدند. متأسفانه در این حادثه ناگوار، هر سه سرنشین خودروی پراید که شامل یک راننده ۱۹ ساله، یک مادر ۴۰ ساله و یک دختر ۱۵ ساله بودند، بر اثر شدت جراحات وارده و فشارهای وارد شده بر بدن، در دم جان خود را از دست داده و در داخل خودرو محبوس بودند.

نیکومنش بیان کرد: نیروهای امداد و نجات پس از ایمن‌سازی کامل محل حادثه، قطع سیستم برق خودرو و تثبیت وضعیت بدنه، وارد عملیات رهاسازی شدند. با توجه به به هم ریختگی شدید فضای کابین خودروی پراید، استفاده از تجهیزات تخصصی هیدرولیکی از جمله قیچی برش‌کار و جک نجات ضروری بود.

وی خاطرنشان کرد: تیم‌های امدادی با انجام عملیات برشکاری دقیق روی قسمت‌های مختلف بدنه، موفق شدند با حفظ کرامت پیکرهای جان‌باختگان، آن‌ها را از خودرو خارج کنند.

مسئول آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان فریمان، اظهار کرد: کل عملیات امداد و نجات، ایمن‌سازی محل و تحویل پیکرها به عوامل ذی‌ربط و عوامل تعزیرات حکومتی یا نیروی انتظامی، حدود ۲.۵ ساعت طول کشید.

وی گفت: پس از اتمام عملیات امدادی، رفع خطر و پاکسازی کامل محل حادثه، صحنه برای بررسی‌های فنی و تعیین مقصر تصادف، به عوامل انتظامی و پلیس راه تحویل داده شد.

نیکومنش بر وجود خطرات جاده‌ای و لزوم رعایت نکات ایمنی و افزایش آگاهی رانندگان به ‌ویژه در جاده‌های پرتردد و برون‌شهری تأکید کرد.



 وقتی لکه‌های کوچک پوستی، خبر از سرطان می‌دهند

وقتی لکه‌های کوچک پوستی، خبر از سرطان می‌دهند

سرطان سلول پایه‌ای (Basal Cell Carcinoma) شایع‌ترین نوع سرطان است و بر اساس آمار ارائه‌شده، از هر پنج بزرگسال، یک نفر در طول زندگی خود به این نوع سرطان پوست...

 یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

آیین «خون‌دلی که لعل شد» به مناسبت پاسداشت چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید، پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ با حضور جمعی از چهره‌های، سیاسی، فرهنگی و هنری کشور در کوشک باغ هنر منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار می‌شود.

 معلم تهرانی از زندان آزاد شد / دانش آموزان درس انسانیت دادند

معلم تهرانی از زندان آزاد شد / دانش آموزان درس انسانیت دادند

حوادث رکنا: معلمی در تهران که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی راهی زندان شده بود، با گلریزان دانش‌آموزان، اولیای آنان و همکارانش آزاد شد تا سال تحصیلی جدید را در کنار دانش‌آموزانش آغاز کند.

 افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم توضیحاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیات علمی ارایه کرد.

 پیامک‌های وزارت بهداشت را از حالت اسپم خارج کنید

پیامک‌های وزارت بهداشت را از حالت اسپم خارج کنید

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: توصیه می‌شود مردم پیامک‌های ارسالی از سرشماره V.behdasht را از حالت اسپم خارج کرده و آن را به‌ عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنند تا امکان دریافت مستمر اخبار، اطلاعات و توصیه‌های آموزشی وزارت بهداشت برای آنان فراهم باشد.

 هشدار پزشکی قانونی درباره تصادفات سفر‌های شهریور

هشدار پزشکی قانونی درباره تصادفات سفر‌های شهریور

با توجه به افزایش سفر‌ها و تردد‌های جاده‌ای در ماه پایانی تابستان و به دنبال آن احتمال افزایش وقوع حوادث رانندگی، سازمان پزشکی قانونی کشور به هموطنان هشدار م...

 واریز حقوق مرداد بازنشستگان تامین‌اجتماعی از پنجشنبه

واریز حقوق مرداد بازنشستگان تامین‌اجتماعی از پنجشنبه

پرداخت حقوق مربوط به مرداد ماه کلیه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی، از ظهر روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد ماه آغاز می‌شود.

 حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

سخنگوی سازمان غذا و دارو با رد شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو، اعلام کرد: تغییر ارزی اخیر تنها مربوط به برخی مواد حدواسط و پیش‌سازهای دارویی است و نباید آن را به حذف یکباره ارز ترجیحی کل زنجیره دارو تعمیم داد؛ این تصمیم به معنای آغاز موج جدید گرانی داروها نیست و سیاست وزارت بهداشت همچنان بر جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران استوار است.