
به گزارش روز یکشنبه ایرنا ، این رسانه آمریکایی با استناد بر نظرسنجیهای جدید که نشان می دهند که پایگاه حمایتی جنبش «ماگا» ی دونالد ترامپ یا همان «دوباره آمریکا را بزرگ می کنیم»، به دلیل جنگ ایران به شکل فزاینده ای در حال تضعیف شدن است نوشت: این تهدید وجود دارد که این جنگ، میزان مشارکت هواداران جمهوری خواه رئیس جمهوری آمریکا را کاهش دهد.
به نوشته هیل، جنگ علیه ایران به طور کلی همواره در میان آمریکاییها محبوبیت پایینی داشته است و نظرسنجی جدید نشان میدهد که این جنگ می تواند به طور خاص پایگاه حمایتی هواداران ترامپ در انتخابات میان دورهای را تضعیف کند.
نظرسنجی جدید تارنمای آمریکایی پولیتیکو نشان داد که فقط ۳۷ درصد از حامیان ترامپ، در صورتی که این جنگ منجر به افزایش قیمت ها شود، از آن حمایت می کنند. در ماه مه (اردیبهشت) ۵۰ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی این رسانه حمایت خود را از جنگ، حتی در صورت افزایش هزینه ها ابراز کرده بودند.
هیل نوشت: قیمت ها در آمریکا همچنان در بحبوحه دور تازه درگیری ها رو به افزایش است. قیمت های نفت به ویژه بعد از این که حوثی های یمن (انصارالله) اعلام کردند که دریای سرخ را به روی تانکرهای نفتی می بندند افزایش یافت.
این رسانه آمریکایی نوشت، طبق گزارش انجمن خودروسازان آمریکا، متوسط قیمت بنزین در این کشور تا روز پنجشنبه به بیش از ۴ دلار در هر گالن رسید و هر چند که با تثبیت قیمت های نفت در ماه ژوئن، شاخص افزایش تورم مصرف کننده کاهش داشت اما با ادامه درگیری های تازه، بار دیگر ممکن است تورم کلی افزایش یابد.
هیل با اشاره به کشته شدن چهار سرباز آمریکایی در درگیری های چند روز گذشته خاطرنشان …











