قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

خرید طلا با سرمایه کم؛ طلای آب‌شده چطور سرمایه‌گذاری را دسترس‌پذیرتر می‌کند؟

خیلی‌ها به اشتباه فکر می‌کنند برای خرید طلا باید سرمایه‌های سنگین داشته باشند؛ درحالی‌که این باور غلط تنها باعث از دست رفتن فرصت‌های حفظ قدرت خرید در برابر تورم می‌شود.
 خرید طلا با سرمایه کم؛ طلای آب‌شده چطور سرمایه‌گذاری را دسترس‌پذیرتر می‌کند؟



 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
۱۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

ایران آنلاین:

اتحادیه طلا امروز پنجشنبه نرخ هر اونس طلا را ۴۴۸۷ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۲۶ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

به گزارش ایرنا، در بازار سکه نیز قیمت سکه طرح جدید ۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۱۹۵ میلیون تومان، نیم سکه ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت که قیمت همه مصنوعات طلا نسبت به روز گذشته افزایش یافتند.

سکه گرمی امروز، ۲۹ میلیون تومان معامله شد.
انتهای پیام/



 برای نخستین‌بار در ایران؛  ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

کد خبر: 787318 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۲۲:۰۷ اعتمادآنلاین |

  بانک ملی ایران برای نخستین‌بار امکان دریافت و مشاهده رایگان پیام‌های تراکنش‌های بانکی را در اپلیکیشن بله برای مشتریان خود فراهم کرد؛ خدمتی که می‌تواند تجربۀ دریافت اطلاعات بانکی را برای میلیون‌ها مشتری این بانک تغییر دهد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، با فعال شدن این خدمت، مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند بدون پرداخت هزینه، پیام‌های تراکنش همۀ حساب‌های ملی خود را به‌صورت یکجا در بله دریافت و پیگیری کنند. کاربران برای استفاده از این امکان کافی است در بخش «خدمات» اپلیکیشن بله، گزینه «تراکنش‌های بانک ملی» را انتخاب کرده و همۀ حساب‌های بانک ملی خود را به این بخش اضافه کنند.

پس از اضافه شدن حساب‌ها، پیام‌های تراکنش مربوط به حساب‌های ثبت‌شده در بله در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و او می‌تواند پیام‌های تراکنش‌ خود را در همین اپلیکیشن مشاهده و پیگیری کند. تکمیل خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی در اپلیکیشن بله

با اضافه شدن سرویس تراکنش‌های بانک ملی، مجموعۀ خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی ایران در بله تکمیل‌ شده است. مشتریان این بانک می‌توانند بخشی از مهم‌ترین اطلاعات و پیام‌های بانکی خود را از طریق بله دریافت کنند؛ تجربه‌ای که علاوه‌ بر دسترسی آسان‌تر، هزینۀ دریافت پیام‌های تراکنش را نیز برای مشتریان حذف می‌کند.

بله همچنین امکان دریافت رمزهای یکبار مصرف بانکی (OTP) را برای مشتریان بانک ملی فراهم کرده است. این رمزها که برای ورود به برخی خدمات بانکی، انجام تراکنش‌هایی مانند انتقال وجه و تأیید عملیات بانکی استفاده می‌شوند در بله به شماره تلفن همراه مشتریان ارسال می‌شوند. به این ترتیب، کاربران می‌توانند بخشی از پیام‌ها و اطلاعات مهم بانکی خود را نیز از طریق بله دریافت کنند.



 تورم جنگی چگونه سفره مردم را خالی کرد؟
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تورم جنگی چگونه سفره مردم را خالی کرد؟

دیدارنیوز _ مجید سلیمی بروجنی:

تاریخ بار‌ها و بار‌ها نشان داده که هیچ جنگی با شلیک گلوله‌ها آغاز نمی‌شود. جنگ‌ها زمانی آغاز می‌شوند که دولت‌ها دست در جیب شهروندان‌شان می‌کنند تا هزینه‌های خرید تسلیحات نظامی را تامین کنند. جنگ یک محصول بزرگ و التهاب‌آفرین به‌نام نااطمینانی دارد که افزایش قیمت کالا‌ها و مالیات‌ها را بلافاصله به در خانه مردم می‌آورد. ادبیات بین‌المللی اقتصاد جنگ و بحران، از نمونه‌های منطقه‌ای تا سایر کشور‌های درگیر ناامنی غذایی در خاورمیانه، نشان می‌دهد که مواجهه اقتصاد با شرایط بحرانی، از طریق چند سازوکار مشخص و کلیدی روانه سبد مصرفی خانوار‌ها می‌شود. بروز جنگ و نااطمینانی بلافاصله باعث اختلال در فرآیند‌های تولید، خطوط حمل‌ونقل، تامین انرژی، مواداولیه، تامین مالی بنگاه‌ها و شبکه توزیع کالا‌ها می‌شود.

در آن طرف نیز شاهد شکل‌گیری رفتار احتیاطی در خانوار‌ها به‌دلیل نااطمینانی شدید نسبت‌به آینده درآمدی است. در این شرایط خانوار‌ها ترجیح می‌دهند پس‌انداز احتیاطی خود را افزایش دهند یا دست‌کم خرید‌های قابل‌اجتناب را به تعویق بیندازند. در اقتصاد‌های درگیر جنگ نااطمینانی شدید یا شوک‌های پی‌درپی عرضه، نخستین واکنش خانوار‌ها معمولا «خرید کمتر» است. این عبارت ساده واقعیتی به‌مراتب عمیق‌تر را پنهان می‌کند؛ خانواده‌ها خرید خود را کم نمی‌کنند بلکه سبد مصرفی خریدشان را بازبینی می‌کنند. به بیان ساده‌تر مصرف از الگوی انتخاب و رفاه به الگوی بقا و حداقل‌سازی انتقال پیدا می‌کند.

به اعتقاد کارشناسان، علاوه‌بر آسیب مستقیم و تغییر اجباری در الگوی مصرف خانوار‌های ایرانی در کوتاه‌مدت، چشم‌انداز روشن بلندمدتی نیز برای احیا و بازسازی این سطح از مصرف وجود ندارد. طبیعتا با سقوط قدرت خرید واقعی ایرانیان در این دوره نه‌تنها سطح کلی مصرف نهایی کاهش یافته بلکه ترکیب درون‌گروهی آن نیز به‌شدت به‌سمت کالا‌های اساسی و ضروری (مسکن و خوراک) تغییر پیدا کرده و با کاهش شدید سایر مخارج مصرفی مواجه شده است. این نسبت تغییر ترکیب خود یکی از شاخص‌های کلیدی در ارزیابی رفاه جوامع است. درواقع براساس اصول استاندارد توسعه، هرچه سهم خوراک و مسکن در سبد مصرفی خانوار‌های یک کشور بیشتر باشد آن جامعه سطح رفاهی پایین‌تری را تجربه می‌کند.

در شرایط فعلی از یک‌سو …



 طلا زیر ۴۵۰۰ دلار آرام گرفت؛ نقره در محدوده ۶۷ دلار ماند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

طلا زیر ۴۵۰۰ دلار آرام گرفت؛ نقره در محدوده ۶۷ دلار ماند

ایران آنلاین:

قیمت طلا در بازارهای جهانی روز پنجشنبه پس از جهش بیش از ۴ درصدی در معاملات روز گذشته، اندکی عقب‌نشینی کرد و به زیر مرز ۴۵۰۰ دلار در هر اونس رسید.

به گزارشچ مهر، هر اونس طلا با کاهش ۲۸.۵ دلاری و افت ۰.۶۳ درصدی، در سطح ۴۴۸۹.۲۸ دلار معامله شد. با وجود این کاهش، طلا همچنان بخش عمده رشد پرشتاب جلسه معاملاتی گذشته را حفظ کرده است.

کاهش محسوس بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا از مهم‌ترین محرک‌های بازار فلزات گرانبها بود. وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که بازخرید اوراق با سررسیدهای ۱۰، ۲۰ و ۳۰ ساله را در ماه‌های آینده بیش از دو برابر می‌کند؛ اقدامی که پس از رسیدن بازده اوراق ۳۰ ساله به بالاترین سطح از سال ۲۰۰۷ مطرح شد.

کاهش بازده اوراق، هزینه فرصت نگهداری طلا و سایر دارایی‌های بدون سود دوره‌ای را کاهش می‌دهد و از تقاضای سرمایه‌گذاری برای این فلزات حمایت می‌کند.

در همین حال، صورت‌جلسه نشست ماه ژوئیه فدرال‌رزرو نشان داد شماری از سیاست‌گذاران آمریکایی، افزایش نرخ بهره در سال جاری را برای جلوگیری از تشدید فشارهای تورمی در آینده ضروری می‌دانند؛ موضوعی که می‌تواند مسیر آتی قیمت طلا را تحت تأثیر قرار دهد.

نقره نیز پس از رشد نزدیک به ۶ درصدی در معاملات پیشین، در محدوده ۶۶.۸۶۵ دلار به ازای هر اونس معامله شد. تداوم نااطمینانی‌های ژئوپلیتیکی و نگرانی درباره فشارهای تورمی نیز همچنان در کانون توجه فعالان بازار فلزات گرانبها قرار دارد.
انتهای پیام/



 چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه؛ اقبال به گروه‌های بانکی و خودرویی
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه؛ اقبال به گروه‌های بانکی و خودرویی

صفحه سیاست-

مهدی حاجی‌وند، کارشناس بورس، در گفت‌وگو با "صفحه اقتصاد" درباره وضعیت بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت، اظهار کرد: شاخص بورس از زمان آغاز مجدد معاملات پس از جنگ ۴۰ روزه، از ارتفاع حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد حرکت خود را آغاز کرد و در ادامه حتی از محدوده ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد نیز عبور کرد. پس از یک دوره اصلاح و استراحت، بازار طی سه هفته اخیر بار دیگر عملکرد مثبتی داشت و هفته گذشته چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه بود.

به گفته وی، شاخص بورس روز سه‌شنبه به مرز ۶ میلیون واحد نزدیک شد؛ موضوعی که باعث شد بخشی از سرمایه‌گذاران با احتیاط بیشتری معاملات را دنبال کنند. حاجی‌وند افزود: پس از رشد قابل توجه بازار از ابتدای هفته و ثبت رکوردهای جدید، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه با نوسان بیشتری همراه شد و برخی سهامداران ترجیح دادند با شناسایی سود، بخشی از سهام خود را به فروش برسانند.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اهمیت اعداد شاخص در معاملات بورس گفت: رسیدن شاخص به محدوده‌های مهم، معمولاً می‌تواند با یک دوره اصلاح یا استراحت همراه باشد و اکنون نیز بازار پس از نزدیک شدن به ارتفاع ۶ میلیون واحد، چنین رفتاری از خود نشان داده است.

حاجی‌وند در عین حال وضعیت معاملات این هفته را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: علاوه بر ثبت رکوردهای جدید شاخص کل، حجم و ارزش معاملات نیز در سطح مناسبی قرار داشت و ورود پول حقیقی به بازار سرمایه اتفاق افتاد. شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس نیز در هفته گذشته رکوردهای جدیدی را به ثبت رساندند. اقبال به بانکی‌ها و خودرویی‌ها

این کارشناس بورس درباره گروه‌های مورد توجه بازار در هفته گذشته نیز گفت: نمادهای بانکی با اقبال مناسبی مواجه شدند و در گروه خودرویی نیز برخی نمادها، به‌ویژه سایپا، عملکرد بهتری داشتند.

وی یکی از دلایل افزایش توجه به سایپا را انتشار مباحثی درباره واگذاری برخی زیرمجموعه‌های این شرکت عنوان کرد و افزود: همین موضوع باعث شد نماد سایپا در هفته گذشته با استقبال بیشتری از سوی معامله‌گران مواجه شود.

به گفته حاجی‌وند، گروه دارویی نیز تحت تأثیر افزایش نرخ محصولات با رشد قیمت همراه شد و سایر گروه‌ها نیز متناسب با اخبار و شرایط مختلف، نوسانات متفاوتی را تجربه …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.