قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

سقوط مرگبار مینی‌بوس به دره با ۲۸ سرنشین!

جانشین پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه راننده مینی‌بوس بانویی متولد ۱۳۶۱ بوده است، گفت: این وسیله نقلیه در مسیر کوهسرخ به کاشمر، در مسیر شمال به جنوب و در...
 سقوط مرگبار مینی‌بوس به دره با ۲۸ سرنشین!
سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا در رابطه با حادثه پیش آمده افزود: این مینی‌بوس با ۲۸ سرنشین شامل زنان و کودکان در حال حرکت بود که متأسفانه بر اساس آخرین آمار، ۵ نفر از سرنشینان(همگی خانم) در صحنه حادثه جان باختند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، جانشین پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه راننده مینی‌بوس بانویی متولد ۱۳۶۱ بوده است، گفت: این وسیله نقلیه در مسیر کوهسرخ به کاشمر، در مسیر شمال به جنوب و در محور کوهستانی دارای پیچ‌های متعدد و سرازیری در حال حرکت بود که از جاده خارج و به دره سقوط کرد.

سرهنگ محبی تصریح کرد: بر اساس گزارش اولیه کارشناسان پلیس راه و اظهارات راننده، علت اولیه وقوع این سانحه، نقص در سیستم ترمز و خالی کردن ترمز خودرو بوده است. با این حال، بررسی‌های کارشناسی برای مشخص شدن تمامی ابعاد حادثه همچنان ادامه دارد و نتیجه نهایی پس از تکمیل تحقیقات اعلام خواهد شد.

 

وی با ابراز تأسف از وقوع این حادثه، به رانندگان به‌ویژه افرادی که قصد سفر به مناطق کوهستانی، ییلاقی و گردشگری را دارند، هشدار داد: در فصل سفرهای تابستانی و با افزایش تردد در جاده‌های کوهستانی و دارای شیب و پیچ‌های متعدد، اطمینان از سلامت فنی وسیله نقلیه، به‌ویژه سیستم ترمز، پیش از آغاز سفر ضروری است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا تأکید کرد: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، انجام بازدیدهای فنی پیش از سفر، پرهیز از سوار کردن بیش از ظرفیت مجاز و توجه به شرایط مسیر، نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشگیری از حوادث تلخ جاده‌ای دارد و می‌تواند از وقوع خسارات جبران‌ناپذیر جلوگیری کند.



 هشدار به مسافران؛ آغاز ممنوعیت ترافیکی در جاده چالوس

هشدار به مسافران؛ آغاز ممنوعیت ترافیکی در جاده چالوس

محدودیت‌های ترافیکی از ظهر چهارشنبه در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و سوادکوه اعمال شد و تا صبح شنبه ادامه دارد.

 جهان به روایت تصویر؛ از رقص با آرپی‌جی تا بارش شهابی در ایران

جهان به روایت تصویر؛ از رقص با آرپی‌جی تا بارش شهابی در ایران

مجموعه‌ای از تصاویر خبری از نقاط مختلف جهان، امروز از صحنه‌های مذهبی و آیینی تا رویدادهای سیاسی، بحران‌های انسانی، رقابت‌های ورزشی و لحظات روزمره زندگی را به تصویر کشیده است.

 خبر خوب برای دماوند | مهم‌ ترین مانع ثبت جهانی رفع شد

خبر خوب برای دماوند | مهم‌ ترین مانع ثبت جهانی رفع شد

با توقف معادن بالای ۱۷۰۰ متر و ممنوعیت احداث راه جدید، یکی از دشوارترین موانع ثبت جهانی دماوند کنار رفت.

 افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم توضیحاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیات علمی ارایه کرد.

 زمان واریز حقوق مردادماه 1405 بازنشستگان مشخص شد

زمان واریز حقوق مردادماه 1405 بازنشستگان مشخص شد

سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران توضیح داد.

 ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه بروز کمبودهای دارویی نتیجه تصمیمات مقطعی نیست، اعلام کرد: مشکل اصلی سال گذشته، تأمین ارز نبود؛ بلکه اختلال در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی بود که باعث شد زنجیره‌ای از مشکلات در بازه‌ای شش‌ماهه شکل بگیرد و اثرات آن در فروردین و اردیبهشت‌ماه نمایان شود.

 آغاز به کار نخستین جشنواره موسیقی ورزشی

آغاز به کار نخستین جشنواره موسیقی ورزشی

نخستین جشنواره موسیقی ورزشی با مشارکت منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد و فدراسیون ورزش‌های همگانی آغاز به کار کرد.

 یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

آیین «خون‌دلی که لعل شد» به مناسبت پاسداشت چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید، پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ با حضور جمعی از چهره‌های، سیاسی، فرهنگی و هنری کشور در کوشک باغ هنر منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار می‌شود.