قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

عابدزاده: ۷۵ سالگی پایان زندگی اجتماعی نیست؛ سالمندان قربانی انزوا و نبود حمایت می‌شوند/ خدمات توانبخشی نباید به قشر خاص اختصاص یابد/ نبود مراکز حمایتی، سالمندان را ناتوان می‌کند

اجتماعی رکنا، یک کاردرمانگر و فعال حوزه توانبخشی شناختی و حرکتی گفت: نبود پوشش بیمه‌ای، هزینه‌های بالای درمان و کمبود مراکز تخصصی، روند توانبخشی سالمندان را با مشکلات جدی مواجه کرده است. با فراهم کردن سبک زندگی سالم و دسترسی به خدمات توانبخشی می‌توان افراد را برای مقابله با بیماری‌های نورولوژیک آماده‌تر کرد.
 عابدزاده: ۷۵ سالگی پایان زندگی اجتماعی نیست؛ سالمندان قربانی انزوا و نبود حمایت می‌شوند/ خدمات توانبخشی نباید به قشر خاص اختصاص یابد/ نبود مراکز حمایتی، سالمندان را ناتوان می‌کند

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، شکیبا عابدزاده، کاردرمانگر و توانبخش شناختی-حرکتی، با تأکید بر اینکه نمی‌توان از بسیاری از بیماری‌های نورولوژیک به‌طور قطعی پیشگیری کرد، گفت: «برخلاف برخی تبلیغات، نمی‌توان گفت با انجام یک اقدام مشخص می‌توان از ابتلا به آلزایمر یا سایر بیماری‌های نورولوژیک جلوگیری کرد. عوامل ژنتیکی، محیطی، سبک زندگی، آسیب‌ها و ویژگی‌های فردی همگی در بروز این بیماری‌ها نقش دارند و هیچ‌کدام به تنهایی تعیین‌کننده نیستند.»

عابدزاده درباره بیماری‌های نورولوژیک توضیح داد: نورولوژی طیف بسیار گسترده‌ای از بیماری‌ها را شامل می‌شود؛ از سکته مغزی و آسیب‌های مغزی گرفته تا انواع دمانس، آلزایمر، تومورهای مغزی و دیگر اختلالات سیستم عصبی. هر یک از این بیماری‌ها می‌توانند علائم شناختی یا حرکتی متفاوتی ایجاد کنند.

وی با اشاره به سوابق تحصیلی خود اظهار کرد: کاردرمانی را در دانشگاه علوم توانبخشی خواندم و مقطع کارشناسی ارشد را در رشته علوم شناختی ادامه دادم. ترکیب این دو حوزه باعث شد فعالیت حرفه‌ای‌ام به سمت توانبخشی شناختی-حرکتی برود.

وی افزود: بیشتر مراجعانم مبتلایان به بیماری‌های نورولوژیک هستند که بخش عمده آن‌ها را سالمندان تشکیل می‌دهند. البته این خدمات فقط مختص سالمندان نیست.

پیشگیری کامل از بیماری‌های نورولوژیک ممکن نیست

این کاردرمانگر بیان کرد: «اما می‌توان کاری کرد که افراد سالم‌تر وارد دوران سالمندی شوند. ورزش، تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم باعث می‌شود اگر فرد بعدها دچار سکته مغزی یا بیماری‌های نورولوژیک شد، بدن توان بیشتری برای مقابله و بازگشت به زندگی داشته باشد.»

عابدزاده افزود: «بیماری‌هایی مانند دیابت، پوکی استخوان یا ضعف عضلانی که تا حد زیادی با کم‌تحرکی ارتباط دارند، ریسک ابتلا به مشکلات بعدی را افزایش می‌دهند و حتی روند توانبخشی را نیز دشوارتر می‌کنند.»

خدمات توانبخشی؛ گران و دور از دسترس

این کاردرمانگر درباره وضعیت مراکز توانبخشی نیز گفت: «بخش زیادی از خدمات ما در منزل بیماران ارائه می‌شود، زیرا مراکز تخصصی محدود هستند و بسیاری از آن‌ها صف‌های طولانی دارند یا خدمات عمومی و کوتاه‌مدت ارائه می‌کنند.»

وی …



 فعالیت مراکز اقامتی برای نگهداری موقت کودکان اتیسم | اعلام مدت زمان نگهداری
۳۲ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

فعالیت مراکز اقامتی برای نگهداری موقت کودکان اتیسم | اعلام مدت زمان نگهداری

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور جزییات نحوه فعالیت «مراکز اقامت موقت اتیسم» که در راستای حمایت تخصصی از کودکان و افراد دارای اختلال طیف اتیسم و نیز کاهش فشار مراقبتی بر خانواده‌ها راه‌اندازی شده را تشریح کرد.

 دغدغه معلولان قمی | حمایت مستمر، مطالبه‌ای فراتر از مستمری |  انصاف نیوز
۱۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

دغدغه معلولان قمی | حمایت مستمر، مطالبه‌ای فراتر از مستمری | انصاف نیوز

معلولان قمی در کنار مشکلات معیشتی، با دغدغه‌هایی همچون هزینه‌های توانبخشی، مراقبت مستمر و دسترسی به حمایت‌های پایدار مواجه‌اند مطالباتی که فراتر از پرداخت مستمری است. به گزارش سایت قم نیوز، وقتی از بهزیستی سخن گفته می‌شود، نخستین تصویری که در ذهن شکل می‌گیرد شاید مستمری و حمایت معیشتی ازدافراد تحت پوشش باشد، اما گستره مأموریت این سازمان فراتر از پرداخت‌های حمایتی است.



از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در خانه، [ ]
جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و منتظر دوستش بود. اما آن شب دیگر به خانه نرسید.
سایت شهرآرانیوز

مجید آدینه اعدام شد | تروریستی با کلت کمری و اره برقی در کودتای دی ماه