قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

استقرار بیش از ۶۶۰ پایگاه اورژانس در مرزهای اربعین

رئیس سازمان اورژانس کشور از آمادگی کامل حوزه سلامت برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی خبر داد.
 استقرار بیش از ۶۶۰ پایگاه اورژانس در مرزهای اربعین

جوان آنلاین: نشست خبری موضوع تشریح تمهیدات کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی در سازمان اورژانس کشور با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش مهر، جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به برگزاری جلسات ستاد مرکزی اربعین پس از پایان مراسم سال گذشته، اظهار کرد: با وجود شرایط خاصی که کشور در ماه‌های اخیر پشت سر گذاشت، جلسات کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین به‌طور منظم برگزار شد و آخرین تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها روز چهارشنبه گذشته نهایی شد. فعالیت‌های اجرایی نیز از همان زمان در مرزهای کشور آغاز شده است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده و با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته، خدمت‌رسانی به زائران در سه مرحله اجرا می‌شود؛ مرحله نخست با آغاز رسمی عملیات، مرحله دوم هم‌زمان با افزایش حجم تردد زائران و مرحله سوم در هفته پایانی منتهی به اربعین که تمامی ظرفیت‌های حوزه سلامت در مرزهای کشور به کار گرفته خواهد شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه امسال مرز ریمدان برای تردد زائران پاکستانی فعال نخواهد بود، گفت: زائران افغانستان از طریق مرز دوغارون وارد کشور می‌شوند و تیم‌های بهداشتی و درمانی ضمن پایش وضعیت سلامت آنان، خدمات مورد نیاز را در طول مسیر تا مرز خروجی ارائه خواهند کرد.

میعادفر همچنین به ورود زائران جمهوری آذربایجان از مرز بازرگان اشاره کرد و افزود: این زائران پس از ورود به کشور، از طریق مرز تمرچین وارد عراق شده و مسیر خود را به سمت عتبات عالیات ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به استقرار نیروهای درمانی در مرزهای ۶ گانه گفت: مسئولیت ارائه خدمات درمانی در هر یک از این مرزها بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در مناطق مرزی است و تمامی بخش‌های وزارت بهداشت از جمله معاونت‌های بهداشت و درمان، سازمان اورژانس، سازمان غذا و دارو و سازمان انتقال خون در این عملیات مشارکت دارند.

رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: حدود ۱۱۸ بیمارستان مستقر در استان‌های مرزی در آماده‌باش کامل قرار دارند، مرخصی کارکنان لغو شده و برای جبران کمبود برخی تخصص‌ها از جمله جراحی عمومی، بیهوشی و طب اورژانس، نیروهای متخصص به دانشگاه‌های علوم پزشکی مرزی اعزام شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از …