قیمت طلا امروز




 روزنامه همدلی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند - همدلی

سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به آخرین آمار ترددهای اربعین، اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر (25 تیرماه) تا پایان...
 پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند - همدلی

به گزارش همدلی ، سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به آخرین آمار ترددهای اربعین، اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر (۲۵ تیرماه) تا پایان روز ۸ مرداد، بیش از ۲.۷ میلیون زائر از مرزهای کشور خارج شده‌اند و تاکنون بیش از ۹۲۰ هزار نفر نیز به کشور بازگشته‌اند. بر این اساس، همچنان حدود ۱.۷ میلیون زائر در کشور عراق حضور دارند و موج اصلی بازگشت هنوز ادامه دارد. وی افزود: تنها در روز ۸ مرداد، بیش از ۳۳۳ هزار نفر از کشور خارج شدند و بیش از ۲۳۹ هزار نفر نیز به کشور بازگشتند که این رقم، بیشترین میزان ورود زائران از ابتدای اجرای طرح اربعین تاکنون محسوب می‌شود. همچنین روند بازگشت زائران از ۵ مرداد تاکنون به‌طور محسوسی افزایش یافته و آمار ورود زائران در روز ۸ مرداد نسبت به ۵ مرداد، بیش از ۳۱۵ درصد رشد داشته است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه حدود ۴۶ درصد کل ترددهای مرزی از مرز مهران انجام شده است، گفت: تمرکز بالای ترددها در این مرز و حضور گسترده خودروهای شخصی در شهرهای مرزی، به‌ویژه استان ایلام، نشان می‌دهد با نزدیک شدن به روزهای پایانی مراسم، احتمال افزایش تراکم ترافیک، ازدحام در پایانه‌های مرزی و طولانی شدن زمان انتظار وجود دارد.

حسینی با اشاره به افزایش تصادفات جاده‌ای در روزهای اخیر اظهار کرد: بررسی‌های پلیس نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از این حوادث، ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگانی است که پس از چند روز حضور در مراسم اربعین، بدون استراحت کافی مسیر بازگشت را آغاز می‌کنند.

وی ادامه داد: در روزهای منتهی به اربعین، موکب‌ها در طول مسیر خدمات‌رسانی می‌کنند و ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز …





 پایان تلخ یک ازدواج اجباری؛ پریسا پس از فرار از خانه سر از زندان درآورد، اما یک اعتراف زندگی‌اش را تغییر داد
۲ ساعت قبل / سایت رکنا

پایان تلخ یک ازدواج اجباری؛ پریسا پس از فرار از خانه سر از زندان درآورد، اما یک اعتراف زندگی‌اش را تغییر داد

پریسا هنوز ۱۸ سالش تمام نشده بود که تصمیمی گرفت که مسیر زندگی‌اش را برای همیشه تغییر داد؛ فرار از خانه‌ای که می‌گفت سه سال پیش، بدون میل خودش، وارد آن شده بود. اما آنچه تصور می‌کرد راه نجات است، او را به مسیری پر از تلخی کشاند؛ تا جایی که با نامی جعلی وارد زندان شد و سرنوشتش پشت درهای یک اتاق مشاوره ورق خورد.

 زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند

اجتماعی رکنا، شهردار تهران با اعلام اینکه ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند، از ورود مدیریت شهری به طرح‌های ساخت مجتمع‌های مسکونی و آموزشی خبر داد و گفت بودجه شهرداری نسبت به دوره قبل ۱۲ برابر شده است.

 فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟!  + گفتگو
۸ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

حوادث رکنا: موتورسیکلت یک شهروند در حالی در روز روشن از مقابل ساختمانی در بلوار فردوس شرقی به سرقت رفت که یکی از سارقان پیش از سرقت برای بررسی شرایط محل وارد ساختمان پزشکان شده بود و همدست او نیز مقابل دوربین ایستاده بود.

 پایان تلخ سارا؛ دختری که با اعتماد پسرها ماشین می‌برد و سرنوشتش در یک تصادف تمام شد
۶ ساعت قبل / سایت رکنا

پایان تلخ سارا؛ دختری که با اعتماد پسرها ماشین می‌برد و سرنوشتش در یک تصادف تمام شد

گاهی یک تصمیم اشتباه، زندگی را وارد مسیری می‌کند که بازگشتی برای آن باقی نمی‌گذارد. روایت زندگی «سارا»؛ دختر ۱۷ تا ۱۸ ساله‌ای که بارها به اتهام سرقت خودرو بازداشت شد، از همین جنس داستان‌هاست؛ مسیری که با سوءاستفاده از اعتماد دیگران آغاز شد و در نهایت با یک تصادف مرگبار به پایان رسید.

 نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد

نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی۱۴۰۵ (ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

 از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی» | طالبان با زنان افغان چه کرد؟
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی» | طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد. گاردین در گزارشی می‌نویسد این مقررات، همراه با تعطیلی پناهگاه‌های زنان و محدودیت دسترسی آنان به درمان، نظامی ساخته که زندگی میلیون‌ها زن و دختر افغان را به‌شدت تحت کنترل قرار داده است.