قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

عراقی‌ها خواستار رهاسازی درآمدهای نفتی از نفوذ آمریکا هستند

پس از انحصار سلاح، دامنه بحث‌ها در عراق به حاکمیت اقتصادی کشیده شده است. درخواست‌ها برای رهاسازی درآمدهای نفتی از نفوذ آمریکا و مرتبط کردن پرونده انحصار سلاح به کنترل امور مالی و تصمیم‌گیری‌های ملی رو به افزایش است.
 عراقی‌ها خواستار رهاسازی درآمدهای نفتی از نفوذ آمریکا هستند

به گزارش ایسنا، روند انحصار سلاح در دست دولت عراق با تشدید فشارهای آمریکا بر بغداد همراه شده و درخواست‌ها برای رهایی تصمیم‌گیری‌های اقتصادی عراق از نفوذ خارجی، به‌ویژه در محافل حامی گروه‌های مقاومتی مخالف خلع سلاح، شدت گرفته است. این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که درآمدهای نفتی عراق همچنان از طریق سازوکار مالی جریان می‌یابد که به واشنگتن اهرم‌های فشار گسترده‌ای برای اعمال نفوذ بر مدیریت منابع مالی عراق می‌دهد.

طبق گزارش الاخبار، تازه‌ترین درخواست برای اجرای حاکمیت اقتصادی از سوی اکرم الکعبی، دبیرکل جنبش النجباء مطرح شد؛ وی قیمومیت آمریکا بر منابع مالی عراق را مورد انتقاد قرار داد و خواستار تنوع‌بخشی به منابع فروش نفت و شبکه‌های روابط بانکی و عدم سپردن سرنوشت درآمدها به دست یک طرف واحد شد.

ابوآلاء الولائی، دبیرکل گردان‌های سیدالشهداء، نیز از سلطه آمریکا بر دارایی‌های اقتصادی عراق انتقاد کرد و خواستار آن شد که بغداد، فارغ از نفوذ هرگونه قدرت خارجی کنترل تصمیمات مالی و تجاری خود را در دست گیرد.

از سال ۲۰۰۳، درآمدهای نفتی عراق به حسابی دلاری در بانک فدرال ذخیره نیویورک مرتبط شده است. بر اساس گزارش رویترز که در ژانویه ۲۰۲۶ منتشر شد، این سازوکار اهرم اقتصادی پایداری را در اختیار واشنگتن در برابر بغداد قرار داده است؛ به‌ویژه با توجه به اینکه نفت حدود ۹۰ درصد از درآمدهای دولتی عراق را تشکیل می‌دهد. با این حال، از منظر حقوقی این بدان معنا نیست که ایالات متحده مالک وجوه عراق است یا می‌تواند آن‌ها را خودسرانه هزینه کند؛ این پول در نهایت متعلق به بغداد است اما سازوکار نگهداری وجوه و تسویه درآمدها به دلار، از طریق نظام مالی ایالات متحده انجام می‌شود.

علاوه بر این، حمایت‌های قانونی که پس از حمله سال ۲۰۰۳ برای مصون نگه داشتن صندوق توسعه عراق و درآمدهای نفتی در برابر دعاوی حقوقی ایالات متحده وضع شده بود، در سال ۲۰۱۴ لغو شد؛ بدین معنا که راه برای طرح مجدد چنین دعاوی در هر زمانی می‌تواند باز شود. اگرچه شعار آزادسازی وجوه ظاهرا فراخوانی برای جلوگیری از تلاش‌های آتی جهت اخاذی‌هایی از این دست به نظر می‌رسد اما در عین حال بازتاب‌دهنده تمایل فزاینده گروه‌های عراقی برای محدود کردن دامنه نفوذ ایالات متحده است.

در همین راستا، ماجد الکعبی، از چهره‌های …





 قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ 
۲۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ 

قیمت بازار و قیمت نمایندگی خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روز‌رسانی می‌شود.

 اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود

به گزارش اقتصادآنلاین، روابط عمومی شرکت گاز استان خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای فوری، از اعمال محدودیت در جریان گاز طبیعی برخی مناطق شهرستان اهواز در روز یکشنبه...

 قیمت سیمان عمده امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت سیمان عمده امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت سیمان عمده امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ مشخص شد.

 نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای

دنیای‌ اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان نوساز تا 10سال ساخت در مناطق 6 و 7 تهران به 167‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این داده بر اساس فایل‌های پیشنهادی فروش در سکوهای آنلاین استخراج شده و طبیعتا انتظار می‌رود که معاملات با چانه‌زنی و تخفیف در ارقام کمتری منعقد شوند.

 قیمت طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور 1405
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور 1405

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، 4603 (چهار هزار و ششصد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد.

 وهور جزئیات بدهی خود به سازمان خصوصی‌سازی را اعلام کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت صدای بورس

وهور جزئیات بدهی خود به سازمان خصوصی‌سازی را اعلام کرد

شرکت گروه سرمایه‌گذاری انرژی امید تابان هور از پرداخت بیش از ۴ هزار میلیارد ریال از اقساط قرارداد خرید سهام شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل به سازمان خصوصی‌سازی خبر داد.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.