قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۳ ساعت قبل

تریکوتیلومانیا؛ بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
 تریکوتیلومانیا؛ بیماری کندن خودخواسته مو!

به گزارش ایسنا، تریکوتیلومانیا(Trichotillomania) همان بیماری کندن موهای سر، ابرو، مژه یا جاهای دیگر بدن به شکل خودخواسته است.

طبق اسناد تاریخی، اولین اشاره‌های کتبی به آن در اپیدمی‌های سوم بقراط، در ۴۱۰ سال قبل از میلاد مسیح دیده می‌شود. حدود ۳۵۰ سال قبل از میلاد مسیح، ارسطو در اخلاق نیکوماخوس در مورد رذایل نوشت و «عادت کندن مو یا جویدن ناخن» را ذکر کرد.

تریکوتیلومانیا که «اختلال کندن مو» نیز نامیده می‌شود، به عنوان یک رفتار تکراری متمرکز بر بدن طبقه‌بندی می‌شود و می‌تواند منجر به ریزش مو و اختلال روانی یا اجتماعی قابل توجه شود.

این بیماری بین ۱ تا ۲ درصد از مردم ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می‌دهد، هر دو جنسیت را به طور مساوی تحت تأثیر قرار می‌دهد و اغلب در کنار سایر بیماری‌های روانی مانند اضطراب و افسردگی، اختلال استرس پس از سانحه(PTSD)، اختلال وسواس فکری-عملی(OCD) و اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی (ADHD) دیده می‌شود.

یک توضیح رایج برای تریکوتیلومانیا، تنظیم هیجانی است. اینکه کندن مو به افراد کمک می‌کند تا با احساسات ناخوشایندی مانند اضطراب، تنش یا ناامیدی کنار بیایند و پس از اتمام عمل احساس آرامش کنند، اما تحقیقات قبلی شواهد متناقضی را برای حمایت از ایده تنظیم هیجانی ارائه داده‌اند، زیرا کندن مو می‌تواند زمانی که فرد حواسش پرت است یا حتی از انجام آن آگاه نیست نیز اتفاق بیفتد.

برای درک بهتر آنچه در لحظه اتفاق می‌افتد، محققان بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ ۶۱ بزرگسال مبتلا به تریکوتیلومانیا را به مدت ۱۰ روز تحت نظر گرفتند.

این تیم در مطالعه جدید خود که در مجله روانپزشکی جامع منتشر شده است، می‌نویسد: اکثر مطالعات موجود عمدتاً بر رفتار تمرکز دارند و میل و عوامل اساسی که ممکن است بر آن تأثیر بگذارند را نادیده می‌گیرند.

بنابراین محققان تصمیم گرفتند اطلاعات بیشتری در مورد این میل و پیامدهای آن کشف کنند. آنها به جای اینکه از شرکت‌کنندگان بخواهند هر شب، تمام روز خود را در یک دفترچه خاطرات به یاد بیاورند که روشی رایج برای جمع‌آوری این نوع داده‌ها است، از یک ارزیابی لحظه‌ای اکولوژیکی استفاده کردند.

این رویکرد افراد را ترغیب می‌کند تا احساسات و اعمال خود را در لحظه ثبت کنند تا اینکه احساسات ساعت‌ها قبل را به یاد بیاورند.

شرکت‌کنندگان …



 وضعیت مخزن سد زاینده‌رود
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

وضعیت مخزن سد زاینده‌رود

حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۵۴ میلیون مترمکعب رسید. مسئولان اصفهان بر مدیریت منابع آبی و تداوم تأمین آب کشاورزی تا ۱۵ شهریورماه تأکید کردند.

 اقتصاد، خشم و سلامت روان
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.

 قدردانی نیرو‌های مسلح از تلاش‌های دولت در جنگ
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قدردانی نیرو‌های مسلح از تلاش‌های دولت در جنگ

ستادکل نیرو‌های مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) با صدور بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن هفته دولت تصریح کردند: نیرو‌های مسلح، از تلاش‌های بی‌دریغ دو...

 جاده ادویه؛ پیوند ایران و هند
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

جاده ادویه؛ پیوند ایران و هند

توافق وزرای گردشگری ایران و هند در اجلاس بریکس برای احیای جاده تاریخی ادویه، افزایش ثبت‌های مشترک یونسکو و توسعه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی.

 خلاصه بازی فولام 2 - چلسی 3
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی فولام 2 - چلسی 3

خلاصه بازی فولام 2 - چلسی 3 - لیگ برتر انگلیس هفته 3

 ورشکستگی آبی خراسان جنوبی
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ورشکستگی آبی خراسان جنوبی

برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی و اتکا به منابع چندهزارساله، خراسان جنوبی را به بحران ورشکستگی آبی، فرونشست زمین و تخلیه روستاها کشانده است.



شاخص جهانی شهرهای هوشمند
روزنامه پیام ما

شاخص جهانی شهرهای هوشمند

بررسی شاخص جدید شهرهای هوشمند جهان نشان می‌دهد ادغام هوش مصنوعی در زیرساخت و خدمات شهری، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی و تاب‌آوری شهری دارد.
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها
سایت نود اقتصادی

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها

رئیس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگویی تفضیلی به تشریح ضرورت‌های سیاست‌های بهینه ارزی، واکاوی عامل اتفاقات ارزی پاییز و زمستان 1404، اقدامات لازم برای حل مشکل تراستی‌ها و همچنین جایگزینی سایر کشور‌ها به جای امارات پرداخت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.