قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

کرمانشاه «فلاکت‌زده» نیست/ ثبت ۸ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی طی امسال

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه معتقد است، برخی از شاخص‌های منفی اقتصادی با واقعیت ظرفیت‌های موجود در استان نمی‌خواند و نیازمند بازنگری است.
 کرمانشاه «فلاکت‌زده» نیست/ ثبت ۸ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی طی امسال

محمود رشیدی اقدم، روز سه‌شنبه سوم شهریور، در نشست خبری با اشاره به شرایط کنونی اقتصادی و جنگ تمام عیار اقتصادی دشمن علیه ایران، اظهار کرد: وزارت اقتصاد و دارایی تدابیر و اقدامات گسترده‌ای در این خصوص در نظر دارد.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۸۰ درصد واردات کالا به کشور از جنوب ایران صورت می‌گیرد و ۹۰ درصد کالاهای وارداتی نیز کالای اساسی است، یادآور شد: اکنون تعیین مسیرهای جایگزین برای تامین کالاهای مورد نیاز در حال انجام است، اگرچه زمان‌بر بوده و هزینه‌ها را تا حدودی افزایش می‌دهد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه از رویکرد حمایتی وزارت اقتصاد و دارایی برای کاهش موانع پیش روی صادرات و واردات و تسهیل فعالیت‌های تولیدی و تجاری نیز یاد کرد و افزود: در حال بررسی بخشنامه‌ها و حتی قوانین مخل فضای کسب و کار هستیم.

رشیدی اقدم به روش‌های مختلف و متنوع تامین مالی برای بنگاه‌های اقتصادی در شرایط فعلی نیز اشاره کرد و ادامه داد: شبکه بانکی اصلی‌ترین محل تامین مالی برای صنایع خرد و کوچک بوده و برای صنایع بزرگ نیز تامین مالی از طریق بازار سرمایه در اولویت است. 

وضعیت شاخص‌های اقتصادی کرمانشاه بد نیست 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کرمانشاه در حوزه‌های مختلف، اظهار کرد: در زمینه برخی از شاخص‌های اقتصادی وضعیت بسیار مساعدی داریم و جزو استان‌های اول کشور هستیم.

وی با بیان اینکه در فصل زمستان سال گذشته رتبه هشتم شاخص بهبود فضای کسب و کار را داشتیم و در خرداد امسال نیز در شاخص میزان مصارف به منابع بانک‌های استان که به معنای پرداخت تسهیلات و تامین مالی بخش تولید است در جایگاه دهم کشور بودیم، عنوان کرد:  رتبه چهارم کشور در تولید محصولات کشاورزی، رتبه برتر در تولیدات شیلات، قطب سوم پتروشیمی کشور بودن، تولید ۳۷ محصول یونیک که تنها در کرمانشاه تولید می‌شود، ظرفیت‌های گردشگری و صنایع دستی، وجود صنایع و کارخانجات بزرگ مواد غذایی، سیمان، کاغذ و .... از دیگر ظرفیت‌های کرمانشاه است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه قرارگیری کرمانشاه در صدر برخی از شاخص‌های منفی اقتصادی را با وجود این میزان ظرفیت و مزیت غیرمنطقی دانست و افزود: ادعا نداریم هیچ فرد …



 خبر جدید و عجیب از سازمان لیگ: دربی تهران در اصفهان ۵۰-۵۰ شد!
۱۴ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

خبر جدید و عجیب از سازمان لیگ: دربی تهران در اصفهان ۵۰-۵۰ شد!

دبیر سازمان لیگ فوتبال ایران در خصوص سهمیه هواداران در دربی امسال توضیحات جدیدی داد.

 خرید ارز از بانک از امروز؛ حقیقی‌ها ۱۰۰۰دلار و حقوقی‌ها ۵۰۰۰دلار - سرمایه و بورس
۹ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

خرید ارز از بانک از امروز؛ حقیقی‌ها ۱۰۰۰دلار و حقوقی‌ها ۵۰۰۰دلار - سرمایه و بورس

بانک مرکزی از امروز سه‌شنبه سوم شهریور ۱۴۰۵ نخستین مرحله عرضه اسکناس ارز به شبکه بانکی را آغاز می‌کند.

 فیلم/ خلاقیت تحسین‌برانگیز و خنده‌دار عروس ترکیه‌ای در تزئین اتاق خواب حماسه آفرید/راضی به این همه زحمت نبودیم، خودمون میرفتیم بقالی محل خرید میکردیم
۳۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم/ خلاقیت تحسین‌برانگیز و خنده‌دار عروس ترکیه‌ای در تزئین اتاق خواب حماسه آفرید/راضی به این همه زحمت نبودیم، خودمون میرفتیم بقالی محل خرید میکردیم

ویدئویی از تزئین اتاق خواب یک عروس ترکیه‌ای با انواع خوراکی و تنقلات، در فضای مجازی وایرال شده است. تخت خوابی که با ده‌ها نوع شیرینی، نوشیدنی و خوراکی رنگارنگ پوشیده شده، واکنش‌های طنز و تعجب کاربران را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخته است.

 آمریکا واقعاً می‌تواند وارد جنگ زمینی با ایران شود؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

آمریکا واقعاً می‌تواند وارد جنگ زمینی با ایران شود؟

پشت تهدیدهای واشنگتن، یک سناریو مطرح شده؛ اما ورود زمینی می‌تواند برای ترامپ از یک عملیات نظامی، به یک کابوس سیاسی تبدیل شود. چرا حتی بخشی از جمهوری‌خواهان هم با این گزینه مخالف‌اند؟ پاسخ، معادلات جنگ را عجیب‌تر می‌کند.

 کشیده شدن پای وزیر ورزش به مجلس درباره پرونده گل‌گهر - چادرملو
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

کشیده شدن پای وزیر ورزش به مجلس درباره پرونده گل‌گهر - چادرملو

نماینده اردکان در مجلس از وزیر ورزش درباره چرایی معرفی نشدن چادرملو اردکان به عنوان نماینده سوم ایران در آسیا سوال کرد.

 محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی

عرضه بلیت نمایش برخی تئاترها با قیمت‌های مختلف برخی انتقادات را متوجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرده است؛ این در حالی است که مطابق ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم، دولت جز در موارد استثنایی اجازه قیمت‌گذاری کالاها و خدمات بخش خصوصی را ندارد.