قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

فرمانده سپاه کربلا: در جنگ ترکیبی، وحدت شاهرگ حیاتی و رمز بقای انقلاب اسلامی است

فرمانده سپاه کربلا با تأکید بر اهمیت وحدت در شرایط کنونی گفت: در کوران جنگ ترکیبی، وحدت شاهرگ حیاتی و کلمه رمز بقای انقلاب اسلامی است.
 فرمانده سپاه کربلا: در جنگ ترکیبی، وحدت شاهرگ حیاتی و رمز بقای انقلاب اسلامی است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سردار محمدرضا موحد، همزمان با شب میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و در آخرین روز هفته وحدت، در جمع مردم مبعوث شدهٔ مرکز دیار علویان در شهرستان ساری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: ملت ایران در طول سال‌های گذشته برای دفاع از اسلام، انقلاب و آرمان‌های خود هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده و خون‌های پاکی از کربلای معلی تا کربلای ایران و جبهه‌های مقاومت بر زمین ریخته شده است.

وی با قدردانی از حضور مردم ساری در تجمعات شبانه و استمرار این حضور طی ۱۸۲ شب، افزود: این تعداد شب فقط یک عدد روی تقویم نیست، بلکه نشان‌دهنده شش ماه ایستادگی و حضور مردم در صحنه است؛ مردمی که در شرایط مختلف جوی، پس از یک روز کاری، در خیابان‌ها و میدان‌های شهر حاضر شدند و بر دفاع از آرمان‌های انقلاب و ولایت تأکید کردند.

فرمانده سپاه کربلا ادامه داد: مردان غیرتمند، زنان زینبی، جوانان پرشور و حتی کودکان این شهر، مساجد، حسینیه‌ها، میدان‌ها و خیابان‌های ساری را به نماد بیداری و بصیرت تبدیل کردند و این حضور، پیام روشنی برای دشمنان ملت ایران دارد.

سردار موحد با اشاره به راهبرد دشمن در جنگ ترکیبی گفت: دشمنی که در میدان نظامی از توان موشکی و قدرت رزمندگان ایران هراس دارد، امروز بخش مهمی از توان خود را در جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی به کار گرفته است.

وی تصریح کرد: دشمن با صرف هزینه‌های میلیاردی، تصویرسازی، انتشار اخبار جعلی و پمپاژ دروغ تلاش می‌کند دل مردم را خالی کرده و حضور و انسجام آنان را کمرنگ نشان دهد، اما ملتی که در مکتب عاشورا تربیت شده است با چند خبر دروغ و فضاسازی رسانه‌ای عقب‌نشینی نخواهد کرد.

فرمانده سپاه کربلا حضور مردم ساری را نشانه‌ای از بصیرت و ایستادگی دانست و خاطرنشان کرد: مردم مازندران با این حضور به دنیا نشان دادند که همچنان پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و در برابر فشارهای دشمن تسلیم نخواهند شد.

وی افزود: دشمن بیش از آنکه از موشک‌های نقطه‌زن جمهوری اسلامی هراس داشته باشد، از وحدت میان مردم و ارکان نظام نگران است؛ چراکه قدرت نظامی دشمن را در میدان محدود می‌کند، اما وحدت و یکپارچگی ملت ایران راهبرد و امید دشمن را از بین می‌برد. …




 اخبار جدید

 دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر هند
۱۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر هند

در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای پزشکیان با نخست‌وزیر هند دیدار کرد.

 آمریکا حملات محدود و محاصره دریایی را در کنار فشار اقتصادی ادامه می‌دهد/ برای کاهش تنش ایران و آمریکا به میانجی قدرتمندتری مانند چین نیاز است
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

آمریکا حملات محدود و محاصره دریایی را در کنار فشار اقتصادی ادامه می‌دهد/ برای کاهش تنش ایران و آمریکا به میانجی قدرتمندتری مانند چین نیاز است

تحلیل‌گر مسائل منطقه، با اشاره به تداوم فشارهای آمریکا علیه ایران گفت: به نظر می‌رسد واشنگتن در شرایط کنونی به جای ورود به یک جنگ گسترده، حملات محدود و محاصره دریایی را در کنار فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها ادامه دهد؛ این در حالی است که با توجه به بی‌نتیجه ماندن تحرکات اخیر عمان، قطر و پاکستان، برای ایجاد تحول در روند تنش ایران و آمریکا، ورود یک میانجی قدرتمندتر مانند چین ضروری به نظر می‌رسد.

 هشدار هواشناسی؛ رگبار باران در ۸ استان
۳۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

هشدار هواشناسی؛ رگبار باران در ۸ استان

سازمان هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و جاری شدن سیلاب در هشت استان هشدار داد.

 48 سال بعد از ناپدید شدن امام صدر؛ اسراری که پشت درهای لیبی مانده است - تسنیم
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

48 سال بعد از ناپدید شدن امام صدر؛ اسراری که پشت درهای لیبی مانده است - تسنیم

48 سال بعد از ناپدید شدن امام موسی صدر، اسرار این پرونده همچنان پنهان مانده و طرف لیبیایی حاضر به همکاری نیست.

 نفتالی بنت: در آمریکا بپرسی«اسرائیل»، می‌گویند «نسل‌کشی»
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

نفتالی بنت: در آمریکا بپرسی«اسرائیل»، می‌گویند «نسل‌کشی»

نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی به افت جایگاه رژیم صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا اذعان کرد، به طوری که به گفته او، نام رژیم اشغالگر تداعی‌کننده نسل‌کشی است.

 مرغ با سس آلبالو؛ یک غذای وسوسه‌انگیز برای سفره ایرانی
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مرغ با سس آلبالو؛ یک غذای وسوسه‌انگیز برای سفره ایرانی

اگر از طعم مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید، مرغ آلبالویی با سس آلبالو و رب انار می‌تواند یک انتخاب متفاوت و خوشمزه برای وعده غذایی شما باشد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026