قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت: پیامبر اکرم(ص) سبک جدیدی از زندگی را به جامعه بشری معرفی کرد

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت، با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) سبک جدیدی از زندگی را به جامعه بشری معرفی کرد، گفت: پیامبر اکرم(ص) آمد و کرامت انسانی را در جامعه نهادینه کرد.
 دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت: پیامبر اکرم(ص) سبک جدیدی از زندگی را به جامعه بشری معرفی کرد

آیت‌الله رضا رمضانی شامگاه سه‌شنبه، ۲۰ مرداد در مراسم عزاداری شب رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) که در مسجد جامع رضوانشهر، ضمن تسلیت این ایام و گرامیداشت یاد و نام پیامبر اعظم(ص) و اهل بیت(ع)، با تاکید بر اینکه نگاه به مسجد باید متناسب با تحولات جامعه تغییر کند، گفت: مسجد یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های تربیت دینی، اجتماعی و فرهنگی جامعه است و باید بتواند در شرایط جدید، نقش موثر خود را ایفا کند.

وی با اشاره به آرمان وحدت جهان اسلام، بیان کرد: امام خمینی(ره) همواره بر ضرورت نهادینه کردن امت اسلامی در جهان تاکید داشت، زیرا اگر دنیای اسلام با یکدیگر متحد شوند، می‌توانند در عرصه‌های سیاسی، دینی، اجتماعی، اقتصادی، نظامی و علمی به قدرتی بزرگ در جهان تبدیل شوند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: امروز تنها با بعثت امت اسلامی مواجه نیستیم، بلکه شاهد شکل‌گیری نوعی «بعثت دنیای استضعاف» هستیم؛ به‌گونه‌ای که جریان‌های مختلف در آمریکا و اروپا نیز نسبت به ظلم و ستمی که در جهان رخ می‌دهد، به میدان آمده‌اند و نسبت به این وضعیت اعتراض دارند.

آیت الله رمضانی پیامبر اکرم(ص) را بزرگترین انسان تاریخ و بزرگترین پیامبر الهی دانست و تصریح کرد: پیامبری که برای هدایت بشر مبعوث شد و از این جهت، همان‌طور که امیرالمومنین علی(ع) فرموده، رحلت ایشان بزرگترین مصیبت برای امت اسلامی و بشریت است.

وی اضافه کرد: با رحلت پیامبر اکرم(ص)، وحی قطع شد؛ دیگر آن ارتباط مستقیم وجود نداشت که پیامبر(ص) بر فراز منبر بفرمایند جبرئیل نازل شد، این آیه یا این سوره را آورد و این پیام الهی را به مردم ابلاغ کنند. این ارتباط مستقیم با رحلت پیامبر(ص) پایان یافت و از همین رو، رحلت ایشان مصیبتی بزرگ برای تمام بشریت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) برای همه انسان‌ها و برای رحمت جهانی مبعوث شد و خود نیز فرمود که برای رحمت مبعوث شده است.

وی با اشاره به جایگاه اهل بیت(ع) در میان مسلمانان گفت: همه مسلمانان، چه شیعه و چه اهل سنت، جایگاه علمی و معنوی ائمه معصومین(ع) را پذیرفته‌اند و در این زمینه میان علمای اسلام سخنان و آثار فراوانی وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) سبک جدیدی از زندگی را به جامعه بشری معرفی کرد، …





 میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا
۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا

کلینیک و مرکز روان‌شناسی خود را در میگنا، نام نخست سلامت روان ایران، به مخاطبان واقعی خدمات مشاوره و درمان معرفی کنید.

 پارادوکس هزینه‌ها در اقتصاد تورمی
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پارادوکس هزینه‌ها در اقتصاد تورمی

در نگاه اول، مشاهده نرخ‌های بهره یا هزینه تمام‌شده تامین مالی در بازار سرمایه، ممکن است برای مدیران مالی نگران‌کننده به نظر برسد. با نگاهی سطحی، افزایش هزینه جذب سرمایه می‌تواند به عنوان یک بار اضافی بر هزینه‌های عملیاتی دیده شود. اما در اقتصاد ایران، تحلیل درست تصمیمات مالی، مستلزم عبور از «نرخ‌های اسمی» و رسیدن به «نرخ‌های واقعی» است.

 چالش‌های یک طرح خام
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش‌های یک طرح خام

بحران بنزین در ایران دیگر صرفا مساله‌ای مربوط به افزایش مصرف یا کسری تولید نیست؛ مساله امروز به نحوه تامین، توزیع و مدیریت یک کالای راهبردی در شرایطی بسیار شکننده بازمی‌گردد. رشد مصرف، کسری روزانه حدود ۱۵ تا ۲۰‌میلیون لیتر، دشواری واردات در شرایط تحریم و محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی، ضرورت اتخاذ تصمیم‌های فوری برای مدیریت مصرف را افزایش داده است. در چنین شرایطی، سازمان مدیریت راهبردی و بهینه‌سازی مصرف انرژی طرحی را برای انتقال سهمیه بنزین از «خودرو» به «فرد» مطرح کرده است؛ طرحی که اکنون در معرض تصمیم‌گیری دولت قرار دارد.

 مشخصات فنی موشک کی ان-30؛ غول بالستیک کره شمالی در دست روسیه (+عکس)
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

مشخصات فنی موشک کی ان-30؛ غول بالستیک کره شمالی در دست روسیه (+عکس)

روسیه محموله های جدیدی از موشک های بالستیک ساخت کره شمالی را دریافت کرده است که در میان آن ها موشک بالستیک کوتاه برد کی ان-30 به عنوان یکی از سنگین ترین گزین...

 عصبانیت صهیونیست‌ها از ویدئوی جنجالی وزیر دفاع پاکستان
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

عصبانیت صهیونیست‌ها از ویدئوی جنجالی وزیر دفاع پاکستان

انتشار یک ویدئوی ساخته‌شده با هوش مصنوعی از درگیری اعضای حزب لیکود در کنست، از سوی خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان، واکنش منفی رسانه‌های رژیم صهیونیستی را به دنبال داشته است.

 دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»



از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت عصرایران

جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره