قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

صالحی: دمیدن در شیپور صلح با دشمن نشان از عدم تشخیص برخی جریان‌ها است 

بندرعباس - امام جمعه بندرخمیر، گفت: هرگونه دمیدن در شیپور صلح با دشمن، هم‌راستا با خواسته دشمن بوده و نشانه‌ای از عدم تشخیص صحیح در برخی جریان‌ها است.
 صالحی: دمیدن در شیپور صلح با دشمن نشان از عدم تشخیص برخی جریان‌ها است 

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین شعیب صالحی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندرخمیر با اشاره به مسائل روز کشور، از اقدامات انقلابی دستگاه قضایی در برخورد با عوامل آشوب‌های دی‌ماه ۱۴۰۴ تقدیر کرد و اظهار داشت: کار انقلابی دستگاه قضا در صدور احکام آشوبگران شایسته تجلیل است و انتظار می‌رود دادستان شهرستان خمیر با قاطعیت، روند تکمیل صدور احکام تا آخرین مجرم را ادامه داده و گزارش آن را ارائه کند.

وی با تأکید بر اینکه حضور گسترده و پرشور مردم در صحنه‌های مختلف، دشمن را مأیوس می‌کند، افزود: هرگونه دمیدن در شیپور صلح با دشمن، در شرایطی که ملت ایران هزینه‌های سنگینی برای عزت و استقلال خود پرداخته است، هم‌راستا با خواسته دشمن بوده و نشانه‌ای از عدم تشخیص صحیح نسبت به خون شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

امام جمعه بندرخمیر با اشاره به شهادت شهدای مدافع حرم، آنان را از مظلوم‌ترین حق‌طلبان جهان دانست و تصریح کرد: شهدای مدافع حرم با بصیرت، فرمان ولیّ جامعه اسلامی را درک کردند و پیش از آنکه دشمن به مرزهای ایران برسد، در خارج از مرزها با جریان تکفیری مقابله کردند. امروز همگان به‌خوبی درک می‌کنند که اگر آن ایستادگی‌ها نبود، کشور ناچار بود در عمق شهرهای خود با دشمن بجنگد.

حجت‌الاسلام صالحی ادامه داد: مدافعان حرم برای بقای اسلام، امنیت ملت و حفظ جغرافیای مقاومت جان خود را فدا کردند و امیدواریم خداوند متعال همه ما را در برابر این شهدا و خانواده‌های صبور آنان روسفید گرداند و توفیق ادامه راه و رسالت آنان را به ما عنایت فرماید.

وی در بخش دیگری …





 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه برمی‌گردند | ️عاصم منیر دوشنبه می‌آید
۲۴ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه برمی‌گردند | ️عاصم منیر دوشنبه می‌آید

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۸ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، برخی رسانه‌ها از سفر احتمالی فرمانده ارتش پاکستان به ایران و دریافت دعوتنامه پیوستن به پیمان مکه در تهران خبر داده‌اند.

 پرداخت‌ به‌روز حق‌التدریس و اضافه‌کار  معلمان
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

پرداخت‌ به‌روز حق‌التدریس و اضافه‌کار معلمان

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به مسائل معیشتی معلمان گفت: پیشتر حق‌التدریس و اضافه‌کار معلمان بعضاً شش ماه یک‌بار پرداخت می‌شد و بعضی مواقع حتی هفت ماه طول می‌کشید. اگر خیلی خوب پرداخت می‌شد، سه‌ماهه بود اما الان پرداخت‌ها به‌روز شده است. در زمینه پاداش همکاران نیز اتفاقات مثبتی افتاده است. شاید هنوز معیشت معلمان بهبود نیافته اما قدم‌های مثبتی برداشته شده است.

 عبور حدود ۲۰۰ کشتی از تنگه هرمز در هفته گذشته/ حمله به ۵ کشتی
۳۸ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

عبور حدود ۲۰۰ کشتی از تنگه هرمز در هفته گذشته/ حمله به ۵ کشتی

نشریه آمریکایی «نیویورک پست» گزارش داد که طی هفته گذشته ۱۰۳ کشتی وارد تنگه هرمز شدند و ۸۹ کشتی دیگر از آن خارج شدند.

 حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانوده گفت: حمایت از حقوق زنان می‌تواند به تحکیم خانواده، کاهش خشونت و افزایش اعتماد کمک کند و در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، موفقیت تنها صدور یک رأی نیست؛ بلکه در حفظ کرامت طرفین، حمایت از کودکان، جلوگیری از استمرار آسیب و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و اصلاح رابطه نیز اهمیت دارد.

 من آمریکا را به باتلاق کشاندم و حالا زمان مرگم رسیده...
۳۰ دقیقه قبل / سایت عصرایران

من آمریکا را به باتلاق کشاندم و حالا زمان مرگم رسیده...

در این ویدئو، پویانمایی به‌سبک لگویی از باتلاق خودساخته ترامپ را مشاهده کنید .

 به جای خروج از ان‌پی‌تی باید تعلیق کامل همکاری‌ها انجام شود
۳۴ دقیقه قبل / سایت روزنو

به جای خروج از ان‌پی‌تی باید تعلیق کامل همکاری‌ها انجام شود

عضویت در آژانس فایده‌ای ندارد، اما اگر خارج شویم، فشار می‌آورند؛ مگر اینکه از همان طرحی که گفتم استفاده کنیم؛ به این معنی که به جای خروج از ان‌پی‌تی باید تعل...



فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام
سایت شهرآرانیوز

فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام

آمریکا و متحدانش طی دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند با استفاده از تحریم، محاصره اقتصادی و محدودیت در مبادلات مالی، رفتار جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند. اما مسئله اینجاست که تحریم اقتصادی برای ایران پدیده‌ای تازه نیست. 
تبلیغ متفاوت و جنجالی بستنی میهن در امارات
روزنامه هفت صبح

تبلیغ متفاوت و جنجالی بستنی میهن در امارات

سال 1400 و اواخر مرداد بود که تبلیغ شرکت بستنی‌سازی دومینو خبرساز شد
روزنامه هفت صبح

قاب امروز | عکس‌های جالب دختران طرفدار ‌پرسپولیس

خانه‌نشینی پرستاران | مورد عجیب حقوق پایه یک سرپرستار
روزنامه هفت صبح

خانه‌نشینی پرستاران | مورد عجیب حقوق پایه یک سرپرستار

‌چه بر سر حرفه پرستاری آمده که فردی سال‌ها برای رسیدن به آن درس خوانده، مهارت و تجربه اندوخته و در نهایت تصمیم می‌گیرد دیگر پرستار نباشد؟
روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| دختران خیابان ولیعصر سال 1381

چطور اعتمادبه‌نفس کودک را افزایش دهیم؟ راهکارهایی که والدین باید بدانند
روزنامه هفت صبح

چطور اعتمادبه‌نفس کودک را افزایش دهیم؟ راهکارهایی که والدین باید بدانند

اعتماد به نفس زمانی شکل می‌گیرد که کودک به توانایی‌های خود باور داشته باشد و بداند می‌تواند از عهده کارهای متناسب با سنش برآید.