قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

خبر خوب برای بازار تهران؛ کاهش ۸۰ درصدی عوارض نوسازی

شهردار منطقه ۱۲ تهران از کاهش ۸۰ درصدی عوارض معابر و کسری املاک تجاری بازار تهران، کاهش محدودیت‌های ساخت‌وساز در سنگلج و تعیین تکلیف واحدهای آسیب‌دیده از جنگ خبر داد.
 خبر خوب برای بازار تهران؛ کاهش ۸۰ درصدی عوارض نوسازی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آیینی، شهردار منطقه ۱۲ تهران در نشست خبری با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری برای نوسازی و ایمن‌سازی بافت‌های فرسوده و تاریخی منطقه اظهار کرد: یکی از خبرهای خوب برای بازار تهران، کاهش ضریب پذیرش املاک تجاری از سه به دو است که موجب کاهش ۸۰ درصدی عوارض معابر و کسری شده است.

وی افزود: بخشی از موانعی که باعث می‌شد مردم برای دریافت پروانه و نوسازی املاک مراجعه نکنند، با این اقدام برطرف شده است.

آیینی با اشاره به وضعیت برخی املاک فرسوده بازار تهران گفت: در پشت راسته‌های بازار، بناهای مخروبه و فرسوده‌ای وجود دارد که باید برای آنها اقدام و نوسازی انجام شود.

ابلاغ ضوابط جدید اودلاجان غربی

شهردار منطقه ۱۲ تهران ادامه داد: در بافت تاریخی نیز خبر خوب دیگری داریم و ضوابط جدید اودلاجان غربی ابلاغ شده است. این ضوابط در پایان ماه گذشته از سوی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ابلاغ شده و به منطقه خواهد رسید.

وی افزود: با پیگیری شهرداری منطقه ۱۲ و شهرداری تهران، شرایط دقیق‌تر و مناسب‌تری برای این محدوده در نظر گرفته شده است.

کاهش محدودیت‌های ساخت‌وساز در سنگلج

آیینی با اشاره به وضعیت سنگلج اظهار کرد: خبر بسیار خوبی برای سنگلج داریم و خوشبختانه بخش عمده‌ای از این محدوده از محدودیت‌های میراث فرهنگی آزاد شده است؛ به‌طوری که حدود ۵۰ درصد از محدودیت‌های گذشته کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: با نگاه بلندمدتی که همکاران میراث فرهنگی داشتند و همراهی وزیر میراث فرهنگی، نقشه جدید تهیه شده و اکنون مبنای عمل قرار گرفته است و در حدود ۵۰ درصد سنگلج، مطابق تفسیر جدید اقدام خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۲ تهران گفت: این اقدام بسیار بزرگی است؛ چراکه در بسیاری از نقاط که در دو طرف پنجره ساخته شده بود، پیش از این اجازه ساخت بیش از سه طبقه داده نمی‌شد، اما اکنون به شرایط طرح تفصیلی بازگشته‌ایم.

آیینی تأکید کرد: در بخش‌هایی که بناها و محدوده‌های تاریخی وجود دارند، خود ما نیز به حفظ آنها احترام می‌گذاریم و باید آثار تاریخی و حریم‌های مربوط به آنها رعایت شود.

مجوز نوسازی در محدوده منطقه ۱۲

وی در ادامه با اشاره …




 قدرتمندترین گذرنامه جهان برای کدام کشور است؟

قدرتمندترین گذرنامه جهان برای کدام کشور است؟

سنگاپور با امکان سفر به ۱۹۲ مقصد بدون نیاز به دریافت ویزا پیش از سفر، در صدر رتبه‌بندی گذرنامه‌های جهان قرار دارد.

 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی این دانشگاه قرار گرفت.

 تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

گزارش تصویری رویترز از شیوع گسترده بیماری آبولا در افریقا

 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید

طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با تشریح تازه‌ترین دستاوردهای المپیادهای علمی کشور، از کسب نخستین مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و افزایش تعداد مدال‌های طلای بین‌المللی ایران خبر داد.

 دریای مازندران تعطیل شد +جزییات

دریای مازندران تعطیل شد +جزییات

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به ممنوعیت شنا، قایق‌رانی و صیادی در دریای مازندران، گفت: مردم و گردشگران ️ از فعالیت‌های دریایی و ساحلی غیرضروری در در...

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

اجتماعی رکنا، توسعه گردشگری و برپایی کمپ در طبیعت، نه‌تنها اشکالی ندارد بلکه می‌تواند به رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی کمک کند؛ اما وقتی کمپ در دل جنگل و مناطق حساس بدون نظارت تخصصی فعالیت می‌کند، مرز میان «گردشگری» و «تخریب طبیعت» باریک می‌شود. مطالبه روشن است: صدور مجوز کمپ‌های گردشگری در مناطق حساس باید مشروط به حضور یک محیط‌بان و یک جنگلبان به‌عنوان ناظران مستقر و پاسخگو باشد؛ نظارتی که پیش از تخریب وارد عمل شود، نه پس از آن.