قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

نوین: افزایش قیمت سوخت تنها راهکار مدیریت مصرف نیست

تبریز-نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با تأکید بر اینکه افزایش قیمت سوخت به‌تنهایی راهکار مدیریت مصرف نیست، گفت: پیش از هر تصمیمی باید حمل‌ونقل عمومی و خودروهای کم‌مصرف تقویت شوند.
 نوین: افزایش قیمت سوخت تنها راهکار مدیریت مصرف نیست

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نوین شامگاه پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: دولت از یک سو اعلام می‌کند منابع کافی برای پرداخت مابه‌التفاوت نرخ بنزین مصرفی کشور را ندارد و از سوی دیگر، عرضه ارزان سوخت به افزایش قاچاق و تشدید الگوی مصرف نادرست منجر شده است.

وی افزود: با وجود این شرایط، هرگونه تصمیم برای تغییر قیمت سوخت باید پس از آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم اتخاذ شود؛ چراکه در صورت افزایش قیمت بنزین و حرکت شهروندان به سمت استفاده بیشتر از حمل‌ونقل عمومی، این پرسش مطرح است که آیا ناوگان اتوبوسرانی و متروی شهرها ظرفیت پذیرش مسافران جدید را دارند یا خیر که پاسخ در شرایط فعلی منفی است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه جامعه ظرفیت تصمیم‌های ناگهانی و فاقد پشتوانه کارشناسی را ندارد، گفت: شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا می‌تواند شهرداری‌های کشور را به اختصاص سهم بیشتری از بودجه و درآمدهای خود برای توسعه حمل‌ونقل عمومی مکلف کند.

نوین ادامه داد: خرید اتوبوس‌های برقی، ایجاد زیرساخت و جایگاه‌های شارژ خودروهای برقی، نوسازی ناوگان تاکسیرانی و توسعه خطوط مترو باید در یک برنامه منسجم دنبال شود و شهرداری‌ها نیز سهم بیشتری از منابع خود را به خرید و نوسازی اتوبوس‌ها …





 مسابقه ۶۵۰ میلیارد دلاری AI؛ رقابت از مدل‌های هوش‌مصنوعی به برق و سرمایه رسید  - پیوست
۱ ساعت قبل / مجله پیوست

مسابقه ۶۵۰ میلیارد دلاری AI؛ رقابت از مدل‌های هوش‌مصنوعی به برق و سرمایه رسید  - پیوست

برآورد Bridgewater نشان می‌دهد چهار غول فناوری آمریکا در ۲۰۲۶ روی‌هم حدود ۶۵۰ میلیارد دلار برای زیرساخت هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خواهند کرد؛ این میزان ۵۸ درصد بیشتر از میزان سرمایه‌گذاری آنها طی سال جاری خواهد بود. پولی که فقط صرف مدل و تراشه نمی‌شود و از دیتاسنتر و نیروگاه تا خط انتقال و تجهیزات برق

 تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!
۱۵ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!

‌والدین تهرانی می‌گویند مدارس هنگام ثبت‌نام مبالغی مطالبه کرده‌اند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است

 قانونی که قرار بود با نفوذ مقابله کند؛ اما ممکن است نارضایتی تولید کند
۲۵ دقیقه قبل / سایت اکوایران

قانونی که قرار بود با نفوذ مقابله کند؛ اما ممکن است نارضایتی تولید کند

طرح مقابله با نفوذ، با هدف اعلام‌شده مقابله با سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و جلوگیری از نفوذ در ساختارهای کشور مطرح شده است.

 فرسایش خاموش
۱۹ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

فرسایش خاموش

توسعه برند؛ بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین شرایطی، «صبر کوتاه‌مدت» معنا ندارد. تاب‌آوری تنها با تنوع‌بخشی به مشتریان، حرکت از کمپین‌های مقطعی به همکاری‌های کوچک اما پیوسته و اتکا به داده ممکن است؛ چیزی که تبلیغات را از «هزینه قابل‌حذف» به «سرمایه‌گذاری قابل‌دفاع» بدل می‌کند.

 چطور در عصر فست‌فود، تغذیه سالم‌تری برای کودکان داشته باشیم؟
۱ ساعت قبل / سایت نی نی بان

چطور در عصر فست‌فود، تغذیه سالم‌تری برای کودکان داشته باشیم؟

اما مسئله اصلی لزوماً حذف کامل این غذاها نیست؛ بلکه ایجاد تعادل در رژیم غذایی کودک و جلوگیری از تبدیل‌شدن فست‌فود به یک عادت روزمره است.

 طلا از ۲۱ میلیون هم عبور کرد / سکه ۲۰۹ میلیون تومان شد!
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

طلا از ۲۱ میلیون هم عبور کرد / سکه ۲۰۹ میلیون تومان شد!

قیمت طلا و سکه در بازار امروز افزایش زیادی داشته است. تا لحظه انتشار این خبر، قیمت هر سکه طرح جدید ۲۰۹٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان اعلام شده است.