قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۹ ساعت قبل

پروژه‌های ۸۰۰ میلیون یورویی، آینده اقتصادی جنوب کرمان را متحول می‌کند

جیرفت- نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد گفت: اجرای طرح‌های بزرگ اقتصادی به ارزش حدود ۸۰۰ میلیون یورو در عنبرآباد آغاز شده و آینده منطقه در حوزه معدن و صنعت بی‌نظیر خواهد بود.
 پروژه‌های ۸۰۰ میلیون یورویی، آینده اقتصادی جنوب کرمان را متحول می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام سعیدی، چهارشنبه شب در آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه، با گرامیداشت جایگاه رسانه‌ها اظهار داشت: خبرنگاران همه وجود خود را برای خدمت به کشور وقف کرده‌اند و اگر امروز خدمتی در عرصه‌های مختلف انجام می‌شود، بخش مهمی از آن ناشی از همکاری، همراهی و تلاش‌های اصحاب رسانه است.

وی افزود: رسانه‌ها در تمامی میدان‌ها، به‌ویژه در بزنگاه‌های مهم کشور، حضوری اثرگذار داشته‌اند و توانسته‌اند با روایت صحیح و به‌موقع، واقعیات جامعه و دستاوردهای کشور را به افکار عمومی منتقل کنند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات اخیر منطقه و مواضع جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران اسلامی در جنگ اخیر قدرت و اقتدار خود را به‌خوبی نشان داد؛ به‌گونه‌ای که به گفته بسیاری از تحلیلگران، جایگاه آمریکا و دولت ترامپ در افکار عمومی جهان با چالش جدی مواجه شده است.

سعیدی، گفت: در جریان جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی نیز قدرت بازدارندگی و توانمندی جمهوری اسلامی ایران به نمایش گذاشته شد و این رژیم تلاش کرد از حضور و ادامه درگیری پرهیز کند.

وی با اشاره به تحلیل‌های منتشرشده در رسانه‌های آمریکایی بیان کرد: برخی تحلیلگران آمریکایی اذعان کرده‌اند که ایران اسلامی مردمی دارد که نظیر آن در هیچ کشور دیگری وجود ندارد؛ مردمی که در صحنه‌های مختلف، حضوری گسترده و ماندگار دارند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد با بیان اینکه طی حدود شش ماه گذشته خیابان‌ها و میدان‌های مختلف کشور شاهد حضور مردم بوده است، گفت: نه‌ تنها از شمار مردم حاضر در صحنه کاسته نشده، بلکه این حضور گسترده‌تر و پررنگ‌تر نیز شده است.

وی اصحاب …



 تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم

رئیس اتاق اصناف ایران، با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: اصناف و بسیج با فعالیت شبانه‌روزی، افزایش ۳۰۰ درصدی تقاضا در سه روز نخست شرایط بحرانی را مدیریت کردند و اجازه ندادند قفسه فروشگاه‌ها خالی بماند.

 رئیس پلیس راهور: بازدارندگی جرایم تخلفات رانندگی کافی نیست
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

رئیس پلیس راهور: بازدارندگی جرایم تخلفات رانندگی کافی نیست

رئیس پلیس راهور با اشاره به روند اعمال قانون و کنترل تخلفات رانندگی در کشور گفت: طی یک دوره ۱۰ ساله، میزان کنترل تخلفات از حدود ۸۵ میلیون مورد در سال ۱۳۹۴ به ۲۶۴ میلیون مورد در سال ۱۴۰۴ رسیده که نشان‌دهنده افزایش حدود سه‌برابری کنترل تخلفات است، اما میزان جرایم و مجازات‌های تکمیلی پیش‌بینی‌شده، بازدارندگی لازم را ایجاد نکرده است.

 مین هرمز زیر پای ترامپ | آخرین خبر
۴۶ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

مین هرمز زیر پای ترامپ | آخرین خبر

فرهیختگان/متن پیش رو در فرهیختگان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست پانیذ رحیمی| دونالد ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث‌سوشال» مدعی شد: «به من اطلاع داده شده که نیروی دریایی ایالات متحده تمام مین‌ها را از تنگه هرمز جمع‌آوری یا منفجر کرده است.» فارغ از اینکه این ادعا تا چه ان

 وقتی هوش مصنوعی شهردار نامرئی شهر می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

وقتی هوش مصنوعی شهردار نامرئی شهر می‌شود

هوش مصنوعی آرام‌آرام وارد اتاق تصمیم‌گیری شهر شده است؛ فناوری‌ که با تحلیل داده‌ها می‌تواند پیش از وقوع بحران، ترافیک و اختلال‌های شهری را پیش‌بینی کند و به «شهردار نامرئی» آینده تبدیل شود.

 تصاویر تلخ از سنگ قبر دزدی!
۵۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

تصاویر تلخ از سنگ قبر دزدی!

با افزایش قیمت سنگ و رشد چشمگیر قیمت سنگ قبر، سنگ قبر دزدی بیش از پیش رواج یافته و ویدیوهایی در این زمینه منتشر شده است. توصیه می‌شود برای جلوگیری از سرقت سن...

 افزایش سقف فروش ارز به اشخاص حقوقی در شبکه بانکی
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش سقف فروش ارز به اشخاص حقوقی در شبکه بانکی

بانک مرکزی با ابلاغ اصلاحیه‌ای در دستورالعمل‌های ارزی، سقف مجاز برای فروش ارز به اشخاص حقوقی ایرانی را به پنج هزار یورو افزایش داد.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است