قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۲ ساعت قبل

هیئت مدیره نخستین تشکل حرفه‌ای صنایع‌دستی استان اصفهان معرفی شد

اصفهان- با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات نخستین تشکل حرفه‌ای صنایع‌دستی استان اصفهان در مرکز استان و ۲۸ شهرستان، اعضای هیئت‌مدیره و بازرسان این تشکل انتخاب شدند.
 هیئت مدیره نخستین تشکل حرفه‌ای صنایع‌دستی استان اصفهان معرفی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع عمومی فوق‌العاده و انتخابات نخستین تشکل حرفه‌ای صنایع‌دستی استان اصفهان از ظهر دوشنبه در دانشگاه هنر اصفهان آغاز شد و تا شامگاه همان روز ادامه یافت و همزمان فعالان صنایع‌دستی در ۲۸ شهرستان استان نیز به صورت برخط و در محل‌های تعیین‌شده در فرآیند مجمع و انتخابات مشارکت کردند.

این تشکل با عضویت حدود یک‌هزار و ۸۰۰ نفر از فعالان صنایع‌دستی استان اصفهان تشکیل شده و بر اساس قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع‌دستی و احکام مرتبط در برنامه هفتم توسعه، با هدف افزایش نقش جامعه حرفه‌ای در مدیریت امور این حوزه فعالیت خواهد کرد.

بر اساس نتایج اعلام‌شده، غلامعلی فیض‌اللهی با ۳۴۸ رأی، راضیه حسینی با ۲۵۹ رأی، اسداله شاه‌میوه با ۲۲۶ رأی، محمد عطریان با ۱۹۷ رأی و اکبر درویشی با ۱۹۴ رأی به عنوان اعضای اصلی هیئت‌مدیره نخستین تشکل حرفه‌ای صنایع‌دستی استان اصفهان انتخاب شدند.

همچنین منصور حافظ‌پرست با ۱۹۴ رأی و سید مصطفی شیرانی با ۱۳۷ رأی به عنوان اعضای علی‌البدل هیئت‌مدیره برگزیده شدند.

در بخش بازرسی نیز الهام معتمدی با کسب ۱۹۷ رأی به عنوان بازرس و حسن آقاجانی با ۹۲ رأی به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

واگذاری تدریجی امور صنایع‌دستی به جامعه حرفه‌ای

امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، در این مجمع با تأکید بر ضرورت واگذاری امور اجرایی صنایع‌دستی به فعالان این حوزه اظهار کرد: جامعه حرفه‌ای باید زمینه‌ای برای انتقال تدریجی تصدی‌گری‌های دولتی به بخش خصوصی و سپردن امور تخصصی به خود هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی باشد.

وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در تقویت نقش بخش خصوصی افزود: اگر قرار است امور اجرایی حوزه صنایع‌دستی انجام شود، باید این امور به دست متخصصان همین حوزه سپرده شود و اداره کل میراث فرهنگی نیز در همین مسیر موضوع را در سطح استان و وزارت میراث فرهنگی پیگیری می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان تصریح کرد: صدور مجوز فروشگاه‌های صنایع‌دستی، انجام امور کارشناسی و برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی از جمله حوزه‌هایی است که می‌توان در چارچوب تشکل حرفه‌ای به بخش خصوصی واگذار کرد.

کرم‌زاده همچنین بر ضرورت ایجاد …



 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۸ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با کاهش، به 22 میلیون و 381 هزار تومان رسید.

 پسر نوجوان سریال دردسر والدین در آستانه چهل سالگی | پسر خودش را ببینید
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پسر نوجوان سریال دردسر والدین در آستانه چهل سالگی | پسر خودش را ببینید

سهیل تاکی، بازیگر نقش «سعید نکویی» در سریال خاطره‌انگیز «دردسر والدین»، تصویری تازه از خود در کنار پسرش منتشر کرده است.

 فرایند پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت تغییر کرد + جزئیات
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فرایند پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت تغییر کرد + جزئیات

هیات وزیران با اصلاح ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۵، فرایند پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت را تغییر داد.

 اعتراف شوکه‌کننده وزیر ترامپ درباره تحریم ایران + فیلم
۴۳ دقیقه قبل / سایت رکنا

اعتراف شوکه‌کننده وزیر ترامپ درباره تحریم ایران + فیلم

رکنا سیاسی : وزیر خزانه‌داری آمریکا که تحریم‌های جدید علیه ایران را «روز دی اقتصادی» نامیده بود، در پاسخ به پرسش خبرنگار درباره دلیل اعمال نکردن فوری این تحریم‌ها، صریحاً گفت: «چرا باید سیستم مالی جهانی را به هم بریزم؟»

 عصبانیت شدید اسرائیل از دیدار داماد ترامپ با رهبران حماس | ماجرا چیست؟
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

عصبانیت شدید اسرائیل از دیدار داماد ترامپ با رهبران حماس | ماجرا چیست؟

یوسی احیمائیر گفت: «دیدار جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و فرستاده او، با رهبران حماس به ریاست خلیل الحیه، تنش بسیار زیادی با اسرائیل ایجاد کرد.

 پرواز قیمت‌ها در بازار خودرو؛ ۲۰۷ و شاهین رکورد جدید زدند
۳۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پرواز قیمت‌ها در بازار خودرو؛ ۲۰۷ و شاهین رکورد جدید زدند

بازار خودرو امروز ۳ شهریور ۱۴۰۵، در ادامه روند صعودی روز گذشته، بار دیگر شاهد افزایش گسترده قیمت خودرو بود.



روزنامه نزدیک به قالیباف: شکست ترامپ به معنی پیروزی ایران نیست
سایت رویداد‌ ۲۴

روزنامه نزدیک به قالیباف: شکست ترامپ به معنی پیروزی ایران نیست

محبوبیت دونالد ترامپ در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به پایین‌ترین سطوح سال‌های اخیر رسیده و جمهوری‌خواهان نیز در نظرسنجی‌ها از دموکرات‌ها عقب افتاده‌اند؛ وضعیتی که روزنامه خراسان بخشی از آن را به تبعات اقتصادی جنگ با ایران و افزایش قیمت بنزین مرتبط می‌داند.
سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

پدیده شاغلان فقیر
روزنامه دنیای اقتصاد

پدیده شاغلان فقیر

برای دهه‌ها، اشتغال به‌مثابه اصلی‌ترین مسیر خروج از فقر تلقی می‌شد، اما پدیده‌ای که در ادبیات اقتصادی تحت عنوان «شاغلان فقیر» شناخته می‌شود، این فرضیه بنیادین را به چالش کشیده است. شاغلان فقیر به افرادی اطلاق می‌شود که با وجود عضویت فعال در نیروی کار و داشتن شغل، درآمدشان همچنان زیر خط فقر مطلق قرار می‌گیرد؛ به‌عبارت‌دیگر، کارکردن دیگر تضمین‌کننده رهایی از فقر نیست. اقتصادهای کلاسیک و نئوکلاسیک بر این باورند که رشد اقتصادی و افزایش بهره‌وری نقش مهمی در کاهش فقر ایفا می‌کنند و ورود به بازار کار به‌عنوان …
آیا نظام‌های اقتصادی غیراخلاقی‌اند؟
روزنامه دنیای اقتصاد

آیا نظام‌های اقتصادی غیراخلاقی‌اند؟

یکی از استدلال‌های کلاسیک علیه اصول بازار آزاد این است که این اصول انسانی نیستند. گفته می‌شود سرمایه‌داران اهمیتی نمی‌دهند که مردم توان پرداخت اجاره‌خانه یا خرید مواد غذایی را ندارند؛ اینکه بسیاری از مدیران عامل، درآمدی هزاران برابر بیشتر از دستمزد متوسط کارگران دریافت می‌کنند؛ و اینکه اگر دولت نیازهای مردم را تامین نکند، عده‌ای خواهند مرد. همان‌طور که زهران ممدانی، سوسیالیست دموکرات و شهردار نیویورک، گفته است: «شهرها نه بر ترس، بلکه بر همدلی شکوفا می‌شوند.»
محاصره ناکام نفت ایران
روزنامه دنیای اقتصاد

محاصره ناکام نفت ایران

با وجود محاصره دریایی آمریکا، تحریم پالایشگاه‌های چینی و هشدار به بانک‌های پکن، صادرات نفت ایران متوقف نشده و تداوم فروش روزانه دست‌کم ۶۰۰هزار بشکه، نشانه‌ای از ناکامی واشنگتن در تحقق هدفی است که از سال ۲۰۱۸ به دنبال آن بوده: قطع درآمدهای نفتی ایران.
فاز جدید نبرد اقتصادی
روزنامه دنیای اقتصاد

فاز جدید نبرد اقتصادی

دولت آمریکا به رهبری دونالد ترامپ و با محوریت اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری، مرحله تازه‌ای از فشار بر ایران را با عنوان «خشم اقتصادی» و «دی‌دی اقتصادی» آغاز کرده و تهدید کرده است تمام شریان‌های مالی و تجاری ایران و حتی کشورهای همکار با تهران را هدف قرار دهد. کارشناسان معتقدند در شرایط فعلی اقتصاد ایران تاب‌آوری اقتصادی ظرفیت نامحدودی ندارد و در صورت تداوم محاصره، درآمد ارزی ایران ممکن است در بهترین حالت به حدود ۲۰‌میلیارد دلار محدود شود و اختلال جدی در تجارت دریایی، تامین نیازهای ضروری اقتصاد را نیز …